Šo īpašo un pretrunīgo modes skati bija iespējams skatīt kā uz vietas, tā arī internetā straumēšanas vietnē “Tidal“. Jāteic, ka šovs aizkavējās neparasti ilgi, kas noteikti nav ierasts šādām modes skatēm.

Iespējams ārkārtīgi ilgā gaidīšana būtu bijis nieks, ja vien Vests kā šova laukumu nebūtu izvēlējies Rūzvelta salu Ņujorkā, kas ir absolūti atklāta vieta, papildus ārkārtīgi svelmīgajai saulei dienas vidū.

Tie, kas bija ieradušies ātrāk – žurnālisti, skatītāji – slēpās zem nedaudzajiem kokiem, kas bija atrodami uz slēgtās salas, jāteic, īpaši tuvu šova laukumam tas nebija.

Jaunajā kolekcijā, kā ierasts, bija redzami īpaši apspīlēti, pieguļoši, peldkostīmam līdzīgi tērpi, kā arī jakas, mēteļi, kas izskatās daudzkārt par lielu.

Šī jaunā Vesta kolekcija jau pašā sākumā kļuva īpaši skandaloza ar Vesta īpašo vēlmi, ka modes skatē vēlas redzēt tikai multikulturālas modeles. Tādēļ skatē redzams, ka pa iedomāto salas mēli gāja modeles ar viegli tumsnēju, līdz pat ļoti tumsnēju ādas krāsu.

Vests atgriezās pie vecajiem niķiem – ar kurpēm bija lielas problēmas. Modeles cīnījās, lai noietu trīsstūrveida mēli caurspīdīgos plastmasas zābakos, kas slējās līdz augšstilbiem, jo kājas karstajā pēcpusdienas saulē neiedomājami sakarsa.


Tikpat traki gāja ar ādas mēteļiem un jakām, jo karstā saule tos burtiski dedzināja.

Tāpat jāpiemin, ka vairākām modelēm, nespējot izturēt karsto svelmi, parādījās reiboņi un nelabums.

 

 

 

Saistītās tēmas: fotoKanje Westmodes skateYeezySeason4

youtube icon
Abonēt youtube