Dziedātāja Aminata laidusi klajā sava otrā studijas albuma tituldziesmu “Red Moon“, kuras mūzikas un teksta autore ir pati dziedātāja, bet dziesmu aranžējis un producējis Kaspars Ansons, informēja dziedātājas pārstāve Ilze Jansone.

Jaunā dziesma pieejama visās mūzikas straumēšanas un digitālās tirdzniecības vietnēs.

Šī dziesma ir nākamais vēstnesis no dziedātājas otrā albuma “Red Moon“, kas klajā nāks īsi pirms koncertzālē “Palladium Riga” 13. oktobrī paredzētā koncerta. Šis būs pirmais dziedātājas pašas organizētais koncerts.

Kā atklāja Aminata, dziesma “Red Moon” viņai saistās ar teicienu “Tie klusie ūdeņi tie dziļākie”. “Tā man ir simboliska dziesma, protams, par mīlestību un iemīlēšanos. Mīlestība atbrīvo un iedvesmo, pat visvienaldzīgākais un aukstākais cilvēks paliek karsts un jūtīgs, kad iemīlas. Arī mēness ārēji liekas auksts un tāls, bet man tas ir sarkans, karsts un jūtīgs,” klāstīja dziedātāja.

Pašlaik norit aktīvs darbs pie koncerta “Red Moon” muzikālā skanējuma kopā ar pavadošo sastāvu – producentu Kasparu Ansonu, bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu, ģitāristu Jāni Ruņģi, basistu Reini Ozoliņu un taustiņinstrumentālistu Matīsu Repsi.

Jau ziņots, ka koncertā “Red Moon” dziedātāja kopā ar pavadošo grupu atskaņos gan jau dzirdētas dziesmas, gan jaunā albuma programmu. Koncerts būs gan muzikāli, gan vizuāli krāšņs, gaidāmi arī dažādi muzikāli viesi un pārsteigumi.

Biļetes uz koncertu “Red Moon” var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: AminataRed Moonsingls

youtube icon
Abonēt youtube