Svētdien, 11.septembrī, Mārupes un Jaunmārupes apkārtnē norisināsies “MTB velomaratona” sacensības, kuru laikā būs ieviesti satiksmes ierobežojumi uz vairākiem autoceļiem, brīdina “Latvijas valsts ceļi” (LVC).

Daži no sacensību maršrutiem paredz šķērsot Rīgas apvedceļu. Ar ierobežojumu kartēm iespējams iepazīties pasākuma organizatora mājas lapā “www.velo.lv” vai Mārupes novada domes mājas lapā. LVC aicina autobraucējus būt īpaši uzmanīgiem sacensību norises vietas tuvumā, jo paredzams, ka pa ceļu un to nomalēm pārvietosies velosipēdisti un kājāmgājēji.

Būvdarbi valsts autoceļu tīklā turpinās un uz diviem mēnešiem ir slēgts Ventspils šosejas posms aiz Lielupes tilta no ceļa pārvada pār Dzirnavu ielu. Satiksme tiek organizēta pa apbraucamo ceļu. Savukārt ar luksoforu palīdzību organizēta reversa satiksme pa vienu braukšanas joslu pāri Lielupes tiltam. Kopumā uz Ventspils šosejas remontdarbi notiek četros posmos no Jūrmalas šosejas līdz Tukuma rotācijas aplim, tāpēc ir iespējami sastrēgumi.

Tāpat Kurzemē turpinās remontdarbi uz reģionālā autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga virzienā no Talsiem, tur ir pieci luksoforu posmi un paredzamais posma šķērsošanas laiks ir stunda.

Rīgā un Pierīgā turpinās seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Rīga-Ērgļi Līčos. LVC aicina autovadītājus rēķināties ar papildu laiku ceļā rīta un vakara stundās vai arī izmantot līdzās esošo autoceļu Ulbroka-Ogre.

Vidzemē ceļu remontdarbi turpinās uz tilta pār Gauju Siguldā, uz Valmieras šosejas posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir četri luksoforu posmi, bet vēl vienā posmā satiksmi organizē satiksmes regulētāji un autovadītājiem jārēķinās ar papildu stundu ceļā. Papildu stunda ceļā būs nepieciešama arī, lai šķērsotu 10 kilometrus garo remonta posmu ar desmit luksoforu posmiem uz Vecpiebalgas ceļa. Savukārt uz autoceļa Augšlīgatne-Skrīveri autovadītājiem ir jārēķinās ar astoņiem luksoforu posmiem un papildu pusotru stundu ceļā.

Rēzeknes apkārtnē turpinās darbi uz ceļa Rēzekne-Daugavpils Kārsavas virzienā.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: ApvedčeļšmārupeMTBRīgaslēgta satiksmevelomaratons

youtube icon
Abonēt youtube