Laists klajā dokumentālās filmas “Prāta vētra: starp krastiem” DVD un digitālais formāts, kas pieejams tirdzniecības vietās visā Latvijā un interneta vietnē “ekase.lv”.

Dokumentālā filma “Prāta vētra: starp krastiem” kļuva par 2015.gada skatītāko latviešu filmu kinoteātros. Filmā redzami unikāli kadri no vienas no mīlētākajām latviešu grupām – “Prāta vētras” – video arhīviem un atklāti stāsta par kopābūšanu, krīzēm un prieka brīžiem.

Filma “Prāta vētra: starp krastiem” pirmizrādi piedzīvoja 2015.gada oktobrī, un līdz šim brīdim to ir noskatījušies vairāk nekā 148 000 skatītāju. Filma ir dokumentāls stāsts par četriem draugiem, par četriem atšķirīgiem, taču sirdī līdzīgiem skolas biedriem, kuri piedzima septiņdesmito gadu vidū, izauga ar padomju multfilmām un tukšajiem veikalu plauktiem, mūsu valsts neatkarības priekšvakarā izveidojot jaunu grupu.

Filmas veidotāji ir Sandijs Semjonovs, Audinga Kucinskaite, Undīne Buka, Gundars Rēders un Edgars Dubrovskis. Filma tapusi studijā “SKUBA films”.

 

 

Info: BSN

Saistītās tēmas: DVDPrāta vētra: starp krastiemPrataVetra

youtube icon
Abonēt youtube