Autovadītājiem šodien jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem Liepājas apkārtnē, kur notiek Liepājas rallijs, pavēstīja AS “Latvijas Valsts ceļi” (LVC).

“Ar satiksmes ierobežojumu kartēm iespējams iepazīties rallija rīkotāju mājaslapā. Paredzams, ka uz sacensībām ieradīsies liels skaits skatītāju, tādēļ aicinām satiksmes dalībniekus būt īpaši modriem, pārvietojoties pasākuma norises vietas tuvumā,” norādīja kompānijā. Vienlaikus valsts ceļu tīklā turpinās remontdarbi. Kurzemes pusē remontdarbi uz Ventspils šosejas (A10) kopumā notiek četros posmos no Jūrmalas šosejas līdz Tukuma rotācijas aplim. Iespējamo sastrēgumu ieteicamie apbraucamie ceļi ir caur Jūrmalu vai pa Liepājas šoseju (A9). Remontdarbos uz reģionālā autoceļa Talsi-Stende-Kuldīga (P120), sākot no Talsiem, ir pieci luksoforu posmi, paredzamais posma šķērsošanas laiks ir stunda. Savukārt Pierīgā turpinās seguma atjaunošanas darbi uz autoceļa Rīga-Ērgļi (P4) Līčos. Autovadītāji aicināti rēķināties ar papildu laiku ceļā rīta un vakara stundās vai arī izmantot līdzās esošo autoceļu Ulbroka-Ogre (P5).

Tāpat remontdarbi turpinās Vidzemē – uz tilta pār Gauju Siguldā (P8), uz Siguldas šosejas (A2) starp Siguldu un Augšlīgatni. Uz Valmieras šosejas (A3) posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir četri luksoforu posmi – ja nepieciešams, vienā no tiem satiksmi organizē regulētāji, un jārēķinās ar papildu stundu ceļā. Tāpat pirms Vecpiebalgas (P30) ir 10 kilometru remontposms, kur jārēķinās ar papildu stundu ceļā.

Savukārt Zemgalē lielākie būvdarbi notiek uz autoceļa Veclaicene-Nereta-Subate (P73) posmā Krasti-Ērberģe – tur ir trīs luksoforu posmi un jārēķinās ar papildu 20 minūtēm ceļā. Vienlaikus uz autoceļa Ķekava-Skaistkalne (P89) posmā no Bārbeles līdz Lietuvas robežai jārēķinās ar pieciem luksoforu posmiem un papildu 40 minūtēm ceļā. Skaistkalnē joprojām ir slēgts 300 metru ceļa posms un satiksme ir organizēta pa apbraucamiem ceļiem, bet pie Tērvetes uz autoceļa Dobele-Bauska (P103) norisinās Tērvetes tilta atjaunošanas darbi un satiksme pār tiltu tiek regulēta ar luksoforiem.

Latgalē lielākie būvdarbi turpinās Rēzeknes apkārtnē – Kārsavas virzienā uz ceļa Rēzekne-Daugavpils (A13).

LVC izveidoti 2004. gada nogalē un pieder valstij. Uzņēmums pārvalda valsts autoceļu tīklu, administrē valsts autoceļu tīkla finansējumu un organizē iepirkumus valsts vajadzībām.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: BNSRallijsRally Liepājasatiksmes ierobežojumi

youtube icon
Abonēt youtube