sunglasses-573774_1280

pixabay

 

Jūrmalas pilsētas pašvaldības iepirkumu konkursā par videonovērošanas pārvaldības sistēmu pieteikušies divi pretendenti, aģentūru BNS informēja pašvaldības pārstāve Zane Leite.

Pieteikšanās Jūrmalas pilsētas domes izsludinātajam iepirkumam par summu līdz 41 999 eiro noslēdzās 14. septembrī, un tajā tika saņemti divi pieteikumi. Iepirkums paredz piegādāt videonovērošanas pārvaldības sistēmu, veikt sistēmas konfigurēšanas darbus Jūrmalas pilsētas pašvaldības rīcībā esošajām Kauguru videonovērošanas kamerām, kā arī nodrošināt sistēmas administratoru un lietotāju apmācību.

Ar šīs sistēmas palīdzību Jūrmalas pilsētas pašvaldības policija pārraudzīs teritorijas, kurās uzstādītas videonovērošanas kameras. Videonovērošanas sistēma kalpos gan kā preventīvs līdzeklis sabiedriskās kārtības pārkāpumu samazināšanai, gan arī kā palīgs Valsts policijai noziedzīgu nodarījumu novēršanai un izmeklēšanai.

Pērnā gada nogalē Jūrmalas pilsētas pašvaldība apstiprinājusi publiskās videonovērošanas tīkla koncepciju, kas paredz piecu gadu laikā visā pilsētā izveidot vienotu publiskās videonovērošanas tīklu, lai uzlabotu drošību kūrortpilsētas teritorijā.

 

 

Info: BNS

Saistītās tēmas: BNSJūrmalaVideonovērošana

youtube icon
Abonēt youtube