Kā jau zināms, kādu laiku atpakaļ portāls Facebook iegādājās tik ļoti populāro saziņas aplikāciju WhatsApp. Kā jau ierasts, šādi pirkšanas un pārdošanas procesi ievieš dažādas pārmaiņas, un šis nav izņēmums.

Dažādu reklāmas un citu nolūku dēļ WhatsApp ļaus Facebook profilā dalīties ar tavu un tavu draugu personīgo informāciju – telefona numuriem, informāciju, kad pēdējo reizi esi redzēts aplikācijā, u. c. Taču varam jūs iepriecināt! Ja šāda dalīšanās ar personīgo informāciju nav jūsu vēlmju sarakstā, varam pateikt, kā no tā izvairīties.

Atveriet savu WhatsApp  un sadaļu “Settings“, dodieties uz sadaļu “Account” un izslēdziet Share My Account Info” un gatavs! Vairs nekādu negaidītu pārsteigumu!

Saistītās tēmas: FacebookprivātumsreklāmasWhatsApp

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube