Kā zināms, romantisko komēdiju kinozvaigzne un seriāla “Grejas anatomija” aktrise Ketrīna Heigla ir māmiņas cerībās un gaida savu pirmo bioloģisko bērniņu: šī gada jūlijā aktrise un viņas vīrs Džošs Kellijs, kuru ģimenē jau aug divas adoptētas meitiņas, paziņoja par drīzu ģimenes pieaugumu. Un jau pēc dažiem mēnešiem laimīgā māmiņa turpina dalīties ar bildēm un pieredzi par savu grūtniecību.

37 gadus vecā Heigla savā Instagram kontā nopublicējusi fotogrāfijas, kādas, šķiet, ir ikvienas sievietes, kas ir māmiņa, arhīvos.  

Aizkustinošās bildes parādījušās arī zvaigznes blogā, turklāt vienlaicīgi ar viņas jauno sleju “Those Heavenly Days”. Tajā aktrise, pēc pašas atzīšanās, jau ir 19 grūtniecības nedēļā un pavisam negaidīti ir sajutusies kā “eksperte” par lietām, kas attiecas uz viņas “interesanto stāvokli”. Aktrise raksta, ka sola arī turpmāk dalīties ar noderīgiem ieteikumiem, kas varētu noderēt ikvienai grūtniecei. 

heigla1

Kinozvaigzne pastāstījusi, kādas interneta vietnes vajadzētu apmeklēt topošajām māmiņām, kā pareizi ēst, kā izvēlēties apģērbu un kā trenēties grūtniecības laikā, kā arī par to, kā uzveikt tādas tipiskas ķibeles – kā rīta nelabums un deguna aizlikums. Paradoksāli, bet problēmu ar elpošanu viņai palīdzējusi atrisināt kafija! Aktrise raksta, ja vien grūtniece necieš no augsta asinsspiediena, vienu tasīti dienā taču var atļauties, ja tas palīdz elpot ar pilnu krūti!

 

heigla2

“Es padomāju, ja mani atklājumi kādam var palīdzēt, tas ir mans pienākums tajos dalīties ar jums,” raksta Ketrīna. 

Foto: Instagram 

 

Saistītās tēmas: grūtniecesheiglakatrīna

youtube icon
Abonēt youtube