Oskarotā franču izcelsmes aktrise Mariona Kotijāra nupat paziņojusi, ka ir stāvoklī. 40 gadus vecā kino zvaigzne gaida otro mazuli no sava vīra, franču aktiera un režisora Gijoma Kanē. Mariona par to paziņojusi savā Instagram kontā, bet pie viena arī komentējusi Breda Pita un Andželīnas Džolijas šķiršanos.

“ŠĪ būs pirmā un vienīgā mana reakcija uz šīm sensacionālajām ziņām, kurās esmu pret savu gribu arī “ievilkta,”” Kotijāra.

Aktrise norādīja, ka parasti viņa šādas lietas nekomentē un pat cenšas tās neuztvert nopietni. Taču šoreiz, kad stāsts par to, ka it kā tieši viņa ir vainojama pie Breda un Andželīnas šķiršanās, turklāt skar ne tikai viņu pašu, bet arī viņas mīļotos cilvēkus, Mariona ir izlēmusi izteikties.

“Pirmkārt, pirms daudziem gadiem esmu satikusi savas dzīves lielo mīlestību, mana dēla tēvu un topošā bērniņa tēvu. Viņš ir mana mīlestība, mans labākais draugs, vienīgais, kurš man ir vajadzīgs,” teica aktrise.

mariona2

Mariona Kotijāra ar mīļoto vīrieti, franču aktieri un režisoru Gijomu Kanē

kinozvaigzne, tāpat novēlēja labu veselību un “drīzu izveseļošanos” tiem, kas jau paspēja viņu nosodīt.

“Un visbeidzot es no sirds novēlu Andželīnai un Bredam, kurus patiesi cienu, rast mieru šajā vētrainajā brīdī. Ar mīlestību, Mariona,” rakstīto pabeidza aktrise.

mariona3

Mariona ar vīru un dēliņu Marselu

Atgādināsim, ka Kotēras un Kanē pirmais mazulis Marsels piedzima 2011. gadā.

Kā zināms, Breds Pits un Mariona Kotijāra kopā nofilmējās filmā “Allied“, kas savu pasaules pirmizrādi piedzīvos šī gada novembra beigās. Baumas par to, ka starp aktieriem “ķīmija” bijusi ne vien filmēšanas laukumā, bet arī ārpus tā, parādījās īsi pirms tam, kad Pits un Džolija visai pasaulei paziņoja par savu šķiršanos.

mariona4

Breds Pits un Mariona Kotijāra filmā “Allied”, kas radīja baumas par to, ka abiem aktieriem izveidojušās attiecības arī ārpus filmēšanas laukuma… 

Filmas “Allied” treileris:

Saistītās tēmas: AlliedbredskotijāramarionaPitsstāvoklī

youtube icon
Abonēt youtube