“Nordea Bank” šā gada nogalē Baltijas valstīs plāno ieviest bezkontakta maksājuma kartes “Nordea Debit”, pavēstīja bankā.

“”Nordea Debit” ir starptautiska “MasterCard” norēķinu karte, kas nodrošinās visas maksājumu kartes funkcijas, piedāvājot papildu iespēju – par pirkumiem vērtībā līdz 10 eiro norēķināties ar bezkontakta norēķinu funkciju,” sacīja “Nordea Bank” Latvijas filiāles Karšu produktu attīstības vadītāja Kitija Jansone, piebilstot, lai samaksātu par pirkumiem līdz 10 eiro, karte būs vien jāpietuvina POS terminālim.

Papildu jaunajai funkcijai – bezkontakta norēķiniem – klientiem ar “Nordea Debit” būs iespēja norēķināties arī vietās, kur tirgotājs nevar tiešsaistē kontaktēties ar banku, piemēram, lidmašīnās un uz prāmjiem. Tāpat ar “Nordea Debit” bankas klienti varēs piekļūt saviem naudas līdzekļiem gan internetā, gan izņemt skaidru naudu bankomātā.

Pēc aktīvu apmēra “Nordea Bank” Latvijas filiāle 2016.gada jūnija beigās bija piektā lielākā banka Latvijā, liecina Latvijas Komercbanku asociācijas dati.

Informācija: BNS

youtube icon
Abonēt youtube