Tas, ka Kembridžas hercogiene Keita Midltone dažādus apģērbus nēsā vairākus gadus pēc kārtas, nevienam nav noslēpums. Un, jāteic, ka daudziem no “parastās” tautas viņa tieši ar to arī šķiet simpātiska. Tomēr, kā nesen noskaidrojies, britu zīmola “Penelope Chilvers” zābaki 34 gadus vecās hercogienes skapī ir jau vairāk nekā 10 gadus.

Nesenajās fotogrāfijās, kas tapušas Kanādā kādas vizītes laikā, kurp viņa bija devusies kopā ar savu vīru, princi Viljamu un bērniem, redzams, ka Keita bija ģērbusies zīmola “Holland&Holland” jakā, “Topshop” kreklā un “Zara” džinsu biksēs. “Odziņu” savam stilam hercogiene piešķīra ar ļoti dārgiem briljanta auskariem. Tomēr ne auskari bija tie, kas šoreiz piesaistīja modes žurnālistu acu skatienus – tie bija hercogienes zābaki no zīmola “Penelope Chilvers”. Kā izrādās, tos viņa nēsā jau 12 gadus.

keita1

keita2

Protams, varētu paredzēt, ka šie zābaki ir Keitas mīļākais modelis, un viņa tos regulāri iegādājas jaunus, jo šāda iespēja pastāv – tos sāka ražot un tirgot 2004. gadā, un tie ir nopērkami vēl joprojām. Tomēr spriežot pēc apavu stāvokļa, šķiet, ka tie ir vieni un tie paši zābaki, kas bija redzami Keitai kājās jau pirms 12 gadiem.

keita3

 

Princi Viljam, uzdāvini sievai jaunus zābakus!

 

 

 

 

Saistītās tēmas: keitamidltonemodezābaki

youtube icon
Abonēt youtube