Pēdējos 15 gadus pastāv tehnoloģijas, kas spēj manipulēt ar cilvēka nervu sistēmu, izmantojot televizoru un datoru.

Tava datora un TV monitors var manipulēt ar tavu nervu sistēmu, vismaz pēdējo 15 gadu laikā – šādu apstiprinājumu sniedz patentu informācijas birojs ASV.

ASV patents “Manipulācijas ar nervu sistēmu, izmantojot monitora elektromagnētiskos laukus” saka šādi: “Eksperimenti pierādīja, ka 0,5 Hz tāpat kā 2,4 Hz sensoru rezonanse var vienādi uzbudināt ekrānam klātesošo objektu.” Daudzi datoru monitori un televīzijas caurules, nododot pulsējošu attēlu, izstaro elektromagnētiskā lauka impulsu ar pietiekamu amplitūdu, lai radītu zināmus uzbudinājumus.

Tieši tāpēc ir iespējams manipulēt ar nervu sistēmu, tulkojot attēlu impulsus uz tuvāko datora vai TV monitoru. Beigās pulsējošie attēli jāiekļauj programmu materiālos, vai arī tie tiek noteikti, modulējot video, radot video vai radio signālu. Attēls, kas parādās uz datora monitora, varētu būt efektīvs impulss ar vienkāršu datorprogrammu. Dažiem monitoriem elektromagnētiskā lauka impulsi ir spējīgi uzbudināt rezonanses sensorus blakus esošajos priekšmetos, lai attēls pulsētu zemapziņas līmenī.

Šī informācija spēj radīt briesmīgas sekas visiem, jo nervu sistēma kontrolē visu, ko mēs darām – no elpošanas līdz atmiņai un pat inteliģencei.

Saistītās tēmas: ImpulsiManipulācijaMonitoriTehnoloģijas

youtube icon
Abonēt youtube