Jau ceturto gadu pēc kārtas visā Latvijā norisināsies “Psiholoģijas dienas”, informēja organizatoru pārstāve Signe Knipše.

Šo dienu laikā paredzētas dažādas diskusijas, bezmaksas konsultācijas, radošās darbnīcas, kino vakari, kā arī citi pasākumi, kuri norisināsies visā Latvijā. Paredzēti semināri un lekcijas par bērnu audzināšanu, emocionālo intelektu, veselīga dzīvesveida sekmēšanu, smilšu spēlēm, depresiju, intelektuālo produktivitāti, apzinātību, ikdienas stresu un trauksmi. Kā ik gadu, būs iespēja apmeklēt arī bezmaksas konsultācijas. Kopā tiek plānoti vairāk nekā 30 dažādi pasākumi.

Līdz 5. oktobrim notiks vairāki kino vakari, piedāvājot šajā gadsimtā tapušas un atzinību ieguvušas filmas.

Tāpat Psiholoģija dienu laikā notiks divas konferences. Ceturtdien, 6. oktobrī, uz konferenci pulcēsies skolu psihologi. Savukārt organizāciju psihologi savu gadskārtējo konferenci, kas notiks piektdien, 7. oktobrī, šogad velta tēmai “Emocijas darba vietā”.

Sporta psiholoģijas aktualitātēm būs veltīts seminārs 10. oktobrī, savukārt par juridiskās psiholoģijas aktualitātes šīs jomas speciālisti runās 13. oktobrī. “Psiholoģijas dienu” noslēgumā, 15. oktobrī, notiks Latvijas psihologu 3. kongress “Psihologu profesionālā darbība Latvijā jeb dzīve pēc psihologu likuma pieņemšanas”.

“Psiholoģijas dienas” norisināsies ne vien Rīgā, bet arī citās Latvijas pilsētās – Ogrē, Valmierā, Madonā, Daugavpilī un citur. Plašāka informācija par pasākumiem, norises vietu un tēmām ir pieejama mājaslapā “psihologijasdienas.lv“.

Informācija: BNS

Foto: Pixabay.com

Saistītās tēmas: OktobrisPasākumiPsiholoģija

youtube icon
Abonēt youtube