Pusi no prieka par iziešanu no mājas dod tas, ka vari ķerties pie savas iecienītās kosmētikas. Taču ikreiz, kad sāc savu ikdienas grima uzklāšanu, saproti, ka laiks nav tavā pusē un galu galā tomēr izskaties lieliski, bet esi nokavējusi visu, ko varēji nokavēt.

Nīna Pārksa sniegs padomus, kā ātri tikt pie šīs sezonas aktuālā izskata.

Intensīvas bordo lūpas

Ultra tumšas, matētas lūpas ir šīs sezonas aktuālākā modes tendence. Un labākais ir tas, ka spēcīga toņa lūpas atļauj nedaudz piemirst par pārējo grimu. Ļauj ādai atvilkt elpu, lūpas izdarīs pārējo darbu.

“Ļauj savai ādai runāt pašai par sevi – mirdzoša, veselīga āda kontrastā ar matētām, tumšām lūpām,” stāsta Pārksa. “Nav pat nepieciešams vaigu sārtums. Tā vietā izmato vieglu bronzeri, lai pasiltinātu ādas toni un radītu vieglas kontūras. Skropstas atstāj viegli iekrāsotas, acs plakstiņa iekšmalu un centru viegli ietonē ar to pašu bronzeri.”

Ātri un skaisti!

Piesātināti, matēti toņi nozīmē, ka tie uz lūpām paliks krietni ilgāk nekā ierastā lūpu krāsa, tādēļ pievērs uzmanību tam, kā to uzklāj.
Ja izvēlies šķidras formulas matēto lūpu krāsu, izmēģini šo tehniku: “Ar lūpu krāsu viegli iekrāso apakšlūpas un augšlūpas centru, pēc tam ar pirkstu viegli izsmērē krāsu uz abām lupu pusēm, centru atstājot tumšāku. Lūpu krāsas piespiešana pie ādas ļauj tai absorbēties ādā, ilgāk saglabājot noturību. Ja vēlies intensīvāku toni, vienkārši iekrāso visas lūpas.”

Grafiski spārnotās acis

Šis kaķa acu grims, nav kaut kas pavisam parasts: taisnas, tīras līnijas ir modernas un nedaudz pārspīlētas, bet joprojām pietiekami koķetas.

“Man patīk konkrēto acu skatienu papildināt ar maigu rozā lūpu krāsu,” stāsta Pārksa. “Šī pakļāvīgā, bet seksīgā krāsa lieliski iet kopā ar konkrētajām acu līnijām.”

Viegli iepūderē vaigus bāli rozā krāsā, līdzīgā tonī kā lūpu krāsa – tas izgaismos vaigus gluži kā izgaismotājs, piedodot sejai siltāku toni.

Ikviena, kura kaut reizi mēģinājusi uzvilkt melnu, simetrisku acu līniju, zina, cik smagi tas var būt.
Pārksa iesaka izvēlēties gēla laineri ar smalku otu (pārliecinies, lai gēls nav sauss, tad tas viegli neklāsies). Atver acis un ar smalko otu velc vieglas līnijas tieši gar skropstu līniju.


Biezas, puiciskas uzacis

Pilnīgas un kuplas uzacis nenoliedzami rada svaigu un nedaudz dumpīgu izskatu (aizmirsti par kārtīgi izceltām uzacs arkām).

“Uzacis, kuras ir izķemmētas uz augšu, seju nedaudz paceļ,” saka Pārksa. “Un tas der ikvienai!”
Pārksa iesaka izmantot caurspīdīgu uzacu gēlu, kas tās padarīs nedaudz spīdīgas, radot lielisku veidu, kā tās izcelt. Zem uzacs nedaudz nopūderē ar matētu pūderi un lūpām izvēlies matētu toni.

“Kombinācija – matētas, sarkanas lūpas un spīdīgas uzacis – rada patiesi modernu un laikmetam atbilstošu tēlu.”

Sākumā uzacis izķemmē, iekrāso vietas, kurās šķiet, ka uzacis ir nedaudz plānākas. Ja izvēlies uzacu pūderi, ar otu viegli no to saknēm krāso tās tā, lai veidotos gluži kā spārni. Tas radīs gaisīgu un mazāk mākslīgu efektu. Finišam izvēlies caurspīdīgu uzacu gēlu. Tikai neaizraujies, jo mēs taču vēlamies, lai tās izskatās dabiskas.

 

Saistītās tēmas: grimsizskatslūpassievieteuzacis

youtube icon
Abonēt youtube