Jau iepriekš vēstījām, svētdien ap pulksten pusčetriem no rīta Rīgas ielās patrulējošie policisti pamanīja kādu likuma normu pārkāpēju. Jauns vīrietis, neviena netraucēts, pačurājis pie nama Lāčplēša ielā un meties bēgt, ieraugot policijas ekipāžu, bet, kad noķerts, sācis izmantot visai necenzētu leksiku.

Vīrietis policistiem sarīkoja īstu aktierspēli, taču no soda neizdevās izbēgt, tieši pretēji, no 20EUR to palielināja par 120EUR.

Kā ziņo portāls Kasjauns.lv, viņu rīcībā ir droša un uzticama informācija, ka vareno etīdi nospēlējušais aktieris bijis Edgars Samītis, kuru daudzi teātra skatītāji zina no Jaunā Rīgas teātra izrādēm, bet kino cienītāji viņu pamanījuši Renāra Vimbas spēlfilmā “Es esmu šeit”. Cienot cilvēktiesības, raidījums “Degpunktā” agresora seju aizklājis un publiski nedemonstrē.

Un tik tiešām, mutīgais čurātājs bijis Samītis, un otrdienas rītā viņš ar portāla Kasjauns.lv starpniecību izsaka atvainošanos gan aizskartajiem policijas darbiniekiem, gan aktiera talanta cienītājiem: “Gribu paust nožēlu un atvainošanos policijai un apkārtējiem par savu uzvedību sestdienas naktī un savu vainu nenoliedzu. Saprotu tos, kuri šādu uzvedību nosoda, iespējams, līdzīgā situācijā mana attieksme būtu tāda pati. No lasītaju komentāriem jutu, ka ar savu rīcību esmu aizskāris vairākus lasītājus, tāpēc gribu atvainoties arī viņiem.”

Foto: Kasjauns.lv

youtube icon
Abonēt youtube