pixabay

 

Labs pedagogs ir labas izglītības sistēmas atslēga, sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis, tiekoties ar “Iespējamās misijas” jaunā iesaukuma skolotājiem, programmas dibinātājiem un atbalstītājiem.

Kā informēja prezidenta Preses dienestā, “Iespējamās misijas” devītais iesaukums savu darbu sāk laikā, kad Latvijas izglītības sistēmā ir sākušās nozīmīgas pārmaiņas.

“Novēlu jums būt daļai no šīm pārmaiņām un atcerēties, ka labs pedagogs ir labas izglītības sistēmas atslēga,” sacīja Vējonis.

Valsts prezidents pateicās programmas atbalstītājiem par sniegto atbalstu, ļaujot Latvijas skolās ik gadu nonākt jauniem un talantīgiem skolotājiem. “Bez jūsu aktīvas iesaistīšanās “Iespējamā misija” nebūtu iespējama,” norādīja Vējonis.

“Iespējamā misija” ir 2008.gadā izveidota kustība, kas strādā, lai nodrošinātu kvalitatīvu izglītību katram bērnam Latvijā, radot nepieciešamās pārmaiņas klasēs, skolās un sabiedrībā.

Paužot pārliecību, ka izglītība ir pamats, uz kura jāceļ stipra Latvija, Vējonis kļuvis par izglītības programmas patronu.

 

 

Info: BNS

Saistītās tēmas: LabsPedagogsValstsPrezidentsVējonis

youtube icon
Abonēt youtube