pixabay

 

Par godu vispasaules starptautiskajai sieviešu hokeja dienai šo sestdien, 8.oktobrī, plkst.14:00 gaidāms īpašs notikums – Muzikālā hokeja spēle, kurā Jelgavas ledus halles laukumā spēkiem mērosies populāri mūziķi un hokeja kluba SHK L&L / JLSS meitenes.

Lai atzīmētu starptautisko sieviešu hokeja dienu, hokeja kluba SHK L&L / JLSS meitenes nolēmušas izaicināt uz sacensību ledus laukumā Latvijā populārus mūziķus.

Aicinājumam atsaukušies tādi tautā mīlēti mākslinieki kā leģendārās grupas “Jumprava” līderis Aigars Grāvers un viņa dēls Gatis Grāvers, dziedātājs un “Cabaret ReLOVEution” zvaigzne Ralfs Eilands, dziedātājs un TV šova vadītājs Andris Kivičs, šarmantu balsu īpašnieces, dziedātājas Aija Vītoliņa un Elza Rozentāle, operas solists Jānis Apeinis, “The Hobos” basģitārists Mārtiņš Burkevics, muzikālās apvienības “Dabasu Durovys” vadītājs Arnis Slobožaņins, “Satellites LV” un “Kuba” mūziķis un dīdžejs Mareks Ameriks, saksofonisti Gints Pabērzs un Kristaps Lubovs, mūziķis Gatis Gaugers, Latvijas Radio bigbenda un grupas “Labvēlīgais tips” trompetists Oskars Ozoliņš, ģitārists Rinalds Zelmenis, grupas “Dzelzs Vilks” mūziķis Valērijs Cīrulis un populārais skaņu režisors Tālis Timrots.

Visi hokeja fani un mūzikas cienītāji ir laipni aicināti būt klāt vēsturiskajā hokeja spēlē un kļūt par lieciniekiem leģendārai uzvarai. Kurš plūks uzvaras laurus – hokeja kluba meitenes vai mūziķi – noskaidrosim jau šo sestdien!

Ieeja pasākumā bez maksas!

 


Info: BNS

youtube icon
Abonēt youtube