Eiropas Latviešu apvienība ar kampaņas “Lai ManaBalss skanēja tālu!” palīdzību no šodienas mudinās Latvijas piederīgos visā pasaulē rosināt iniciatīvas portālā “ManaBalss.lv“.

Ņemot vērā, ka pasaulē dzīvojošie latvieši ir aktīvi visās formās, sadarbības rezultātā ar “ManaBalss.lv” veidotājiem tiks ieviesta papildu parakstīšanās iespēja – ar maksājumu karti.

Lielākoties tā paredzēta cilvēkiem, kuriem līdz šim nebija pieejama neviena no portālā piedāvātajām autorizācijas iespējām. Lietotājiem, kuri vēlēsies parakstīt kādu iniciatīvu vai rosināt kādu no tām, būs iespēja izmantot arī savas maksājumu kartes. Vienīgā atšķirība, kā norādīja portāla uzturētāji, ir tāda, ka lietotājiem nāksies pašiem ierakstīt savu personas kodu, kuru, izmantojot internetbankas starpniecību, līdz šim automātiski iegrāmatoja.

Portāla veidotāji arī norādīja, ka lietotājiem, kuri izvēlēsies par labu šādai autorizācijai, nav jāuztraucas par saviem finanšu līdzekļiem, jo tiks izmantota informācija tikai personas noteikšanai – vārds un uzvārds, kā arī personas kods.

Eiropas Latviešu apvienība norāda, ka kampaņa pamatā vērsta uz Latvijas diasporas organizācijām un kopienām Eiropā.

 

 

Info: BNS

Saistītās tēmas: iniciatīvas portālsLaiManaBalssManaBalss

youtube icon
Abonēt youtube