1. decembrī koncertzālē “Palladium” pirmo koncertu Latvijā sniegs lietuviešu mūziķis “Daddy Was A Milkman“, informēja koncertaģentūras “FBI” pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Lietuviešu dziedātājs un dziesmu autors Igns Pocūns, labāk pazīstams kā “Daddy Was A Milkman“, prezentēs savu debijas albumu “Daydreaming”.

Daddy Was A Milkman” ir viens no nedaudzajiem Lietuvas debitantiem, kas guvuši atzinību ne tikai savā valstī, bet jau arī ārpus tās. Visus “Daddy Was A Milkman” singlus daudzkārt atskaņojušas lielākās Latvijas un Igaunijas radio stacijas. Tikko iznākušais mūziķa albums “Daydreaming” ir kļuvis par vienu no šī gada spilgtākajām debijām uz Baltijas mūzikas skatuves.

Daddy Was A Milkman” debijas koncerts notika jūlija beigās Viļņā, un visas biļetes uz to bija izpārdotas vairākas nedēļas pirms šī notikuma. Pēc decembrī paredzētā koncerta Rīgā “Daddy Was A Milkman” uzstāsies lielākajās Lietuvas pilsētās.

Albuma “Daydreaming” ieskaņošana ilga divus gadus. Visas dziesmas tika sarakstītas un sākumā iespēlētas uz akustiskās ģitāras. Dziesmu galīgais skanējums tika noslīpēts darbā skaņu ierakstu studijā. “Detaļām ir liela ietekme uz mums, un tās ir ļoti nozīmīgas mūsu emocijām. Visas šī albuma dziesmas atspoguļo dažādas, bet vienmēr patiesas jūtas, ar kurām sastopamies dzīvē,” teica dziesmu autors Pocūns.

Šodien “Daddy Was A Milkman” laiž klajā jaunu dziesmu “Sleepwalker”.

youtube icon
Abonēt youtube