6. oktobrī Bērnu un jauniešu centra struktūrvienībā „Ziemeļi” norisinājās velodarbnīcas atklāšana, ko atbalstīja Rietumu Bankas labdarības fonds. Tikmēr Baltijas valstu vadošā riteņbraukšanas komanda „Rietumu – Delfin” informēja par nosaukuma maiņu. Tagad pašmāju un starptautiskajās sacensībās komandas nosaukums būs „Rietumu banka – Rīga”.

Pasākuma laikā „Rietumu – Delfin” komanda paziņoja par nosaukuma maiņu. Turpmāk tās nosaukums būs „Rietumu banka – Rīga”. Par komandas turpmākajiem mērķiem sabiedrību informēja „Rietumu banka – Rīga” komandas menedžeris Linards Veide: „Liels paldies „Rietumu bankai”, Rīgas domei un citiem mūsu komandas atbalstītājiem. Ar jauno komandas nosaukumu ceram vēl vairāk pasaulē nest Rīgas vārdu un popularizēt to kā lielisku tūrisma galamērķi. Komandai šī sezona bijusi ļoti veiksmīga. Gūta uzvara vēsturiskā „Baltijas ceļa” daudzdienu velobrauciena kopvērtējumā, izcīnītas godalgas Āzijas prestižākā daudzdienu velobrauciena „Tour of China” kopvērtējumā. Tikmēr Pēters Prūss uzvarēja Eiropas čempionātā MTB maratonā. Ceram, ka panākumi turpināsies arī nākamajās sezonās!”

Pasākuma atklāšanā piedalījās bērnu un jauniešu centra struktūrvienības „Ziemeļi” iemītnieki, audzinātāji, vadības pārstāvji, Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs, Rietumu Bankas labdarības fonda vadītāja Inga Šīna, Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidents Igo Japiņš un Baltijas valstu vadošās riteņbraukšanas komandas „Rietumu – Delfin” sportisti, kā arī apkalpojošais personāls.

„Rietumu banka – Rīga” komandas sportisti „Ziemeļu” struktūrvienības bērniem un jauniešiem svinīgi pasniedza komandas kreklus, kā arī sniedza praktiskus padomus par riteņbraukšanu un velosipēdu tehniku. Pasākumā piedalījās arī Māris Bogdanovičs un Ēriks Toms Gavars, kuri nākamajā nedēļā aizstāvēs Latvijas godu Katarā notiekošajā pasaules čempionātā šosejas riteņbraukšanā.

 

Foto: “Rietumu-Delfin”

Saistītās tēmas: DarbnīcaNosaukumsRietumu-DelfinVelosports

youtube icon
Abonēt youtube