Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš savā Facebook profilā nopublicēja kāda vīrieša fotogrāfiju, kas esot izteicis draudus gan viņa paziņai, gan viņam pašam, taču norādīja, ka Valsts policijai par to ziņot “nav jēgas”. Tomēr izrādās, ka Valsts policija ir bijusi uzdevuma augstumos un deputāta publicēto informāciju ir ņēmusi vērā, atgādinot, ka šādos gadījumos tomēr ir jālūdz atbildīgās instances palīdzība.

Artuss rakstīja: “Policiju saukt nav jēgas. Džeks aizbēga. Tikko satikos ar uzņēmēju Lindu Liepiņu, jā, tā pati, kura bija pirms pāris nedēļām raidījumā “1:1” . Satikāmies “Vīna Studijā” uz Elizabetes ielas. Ienāk vīrietis cepurē, nervozs, ar stiklainām acīm, Linda saka, ka šis cilvēks viņai sekojot jau no svētdienas. Es viņu nofotografēju. Viņš izteica draudus gan Lindai, gan man. Teica, ka viņam ir savs uzdevums. Teica, ka Lindai nāksies atbildēt par visu, ko viņa šobrīd dara un ir sadarījusi. Linda nelobē joprojām nevienu partiju. Arī KPV LV. Šis ir stāsts par uzņēmēju un valsti. Ir arī audio ar izteiktajiem draudiem. Latvija.”

Artusa Kaimiņa publicētā fotogrāfija:

kaimins2

 

Jau pavisam drīz Valsts policija vietnē Facebook nopublicēja ierakstu, norādot, ka šādos gadījumos ir jāvēršas pēc palīdzības un detalizēti jāizklāsta notikušais.

policija

 

Informācija un foto: Facebook/ BNS

Saistītās tēmas: DraudikaimiņšPolicija

youtube icon
Abonēt youtube