Iespējams, tu jau to zināji, bet mēnesis, kurā esi dzimusi, nenoliedzami ietekmē tavu seksa dzīvi. Neticēsi, cik patiess ir šis katra mēneša apraksts. Saturies!

Janvāris

Ja esi dzimusi Janvārī, tava seksa dzīve lielākoties ir visai nerātna. Taču kļūsti pastāvīga, kad aizraujies ar to vienu, kuru iekāro.

Tu bieži runā par tabu tēmām, par kurām normālā gadījumā neviens nerunātu. Tev piemīt spēja pierunāt uz trakulībām un gultā izmēģināt daudz ko jaunu. Tu esi aizrautīga un piedzīvojumu pilna personība ar kuru būtu prieks iepazīties ikvienam.

Februāris

Arī februārī dzimušas sievietes seksa dzīve ir visai trakulīga. Tu kļūsti pavisam kaislīga, kad esi kopā ar to īsto, taču reizēm tas tevi distancē, kaut arī šis cilvēks tev nozīmē vairāk kā jebkas cits.

Neatkarīgi no tā, tu esi piedzīvojumu meklētāja, nebaidies izmēģināt jaunas lietas un nekautrējies jautāt to, ko patiesi vēlies.

Marts

Tava seksa dzīve mēdz būt patiesi prātu paplašinoša. Tu esi patiesi garīga persona, kura gultā, kopā ar mīļoto izjūt patiesi spēcīgu saiti, kas liek vēlēties gultā pavadīt teju visu dienu.

Tu esi pārsteidzoša neskaitāmos veidos. Tu spēj seksu pacelt pavisam citā intimitātes līmenī.

Aprīlis

Ja esi dzimusi aprīlī, iespējams, esi viens no tiem cilvēkiem, ar kuriem biedējoši iesaistīties seksuālās attiecībās.

Tu esi neapturama. Kad runa ir par cilvēku, ar kuru gultā jūties labi, tu tam sniedz sevi 100%, taču, kad iekāre zudusi, pazūdi arī pati. Cilvēkiem patīk sekss ar tevi, taču tas bieži vien var beigties ar sāncensību.

Maijs

Ja esi dzimusi maijā, tad zini – tu esi seksa dieviete. Tu īpaši izvēlies, ar ko vēlies pavadīt kopā nakti, un tev patīk šim cilvēkam likt justies ērti. Tu esi kā seksa mašīna, kurai nekad nav pietiekami un tev patīk sekss atbilstošā, ērtā vietā vai vispār nemaz. Visam jābūt pareizi!

Jūnijs

Tava seksa dzīve ir visai eksperimentāla. Tev patīk izmēģināt dažādas jaunas seksa pozīcijas, esi ļoti intensīva gultā, un tev patīk sekss pa telefonu.

Saistībā ar tevi nekas nav tabu, it īpaši, ja esi kopā ar īsto un vienīgo.

Jūlijs

Jūlijā dzimušo sekss ir visai apmierinošs. Tu alksti pēc emocionālas saiknes, tu esi ļoti lojāla un cilvēkam, ar ko esi kopā, centies sniegt to pašu baudu, ko sniedz tev.

Augusts

Ja esi dzimusi augustā, tad jāteic, ka tava seksa dzīve ir neliels haoss. Tu vari ieslīgt divās galējībās, vai nu būt ļoti dāsna vai patiesi egoistiska. Tu neciet, ja kāds cenšas tevi mācīt, un tev ir tieksme izrādīties, parādīt visu, ko māki.

Septembris

Ja esi dzimusi septembrī, tad skaidrs, ka tava seksa dzīve ir viena no labākajām lietām pasaulē. Tu esi ļoti kaislīga, kad runa ir par mīlestību, seksu un romantiku.

Tu esi gatava izmēģināt, ko jaunu, taču būsi lieliska tikai tad, ja jutīsi emocionālu saikni ar cilvēku, ar kuru esi kopā. Tu esi ļoti gādīga un piesardzīga, un ikviens būtu laimīgs pavadīt nakti ar tevi.

Oktobris

Tu no seksa sagaidi to, ka tas vienmēr būs labākais tavā dzīvē. Tev nepatīk steidzināt lietas un esi ļoti pavedinoša, kad runa ir par to, kuru iekāro. Ar tevi ir patiesi patīkams sekss, un tu to zini, un liec saprast arī citiem.

Novembris

Ja esi dzimusi novembrī, tad esi patiesi nerātna. Labā ziņā, protams! Tev patīk būt pakļautai, un esi gatava izmēģināt daudz ko jaunu. Atkarībā no cilvēka arī tu spēj būt pavedinoša un tāda, kas meklēs piedzīvojumus.

Decembris

Sekss ar tevi ir baudāms. Tu esi ļoti radoša, ja runa ir par cilvēku, kas tev ļoti patīk. Dievini lomu spēles un pats svarīgākais, lai gultā valdītu jautrība. Cilvēki ar tevi kopā pavada patiesi lielisku laiku.

 

Saistītās tēmas: attiecībasGultapartneripiedzīvojumisekss

youtube icon
Abonēt youtube