2013. gada 30. novembrī no dzīves aizgāja slavenais aktieris un filmas “Ātrs un bez žēlastības” zvaigzne Pols Vokers. Kā zināms, 40 gadus vecais aktieris vadīja automašīnu “Porsche Carrera GT“, kurā atradās vēl viens cilvēks. Auto kļuva nevadāms, un Vokers ar 72 km/h lielu ātrumu ietriecās stabā, un automašīna aizdegās, bet aktieris gāja bojā.

Pēc negadījuma viņa meita kompāniju iesūdzēja tiesā, līdz ar ko sākās tūlītēja traģēdijas izmeklēšana. Viņai bija nopietni pierādījumi tam, ka automašīnai bijušas tehniskas problēmas. Vai šie pierādījumi tika ņemti vērā?

Kompānija “Porsche” atklājusi savu versiju un iemeslus par traģēdijas un aktiera nāves iemesliem. Viņi paziņoja, ka avārija notikusi, jo aktieris vairs neesot spējis tikt galā ar automašīnas vadību. Arī izmeklēšana pierādīja, ka avārijas brīdī auto esot braucis ar 150 km/h lielu ātrumu, kur atļautais braukšanas ātrums esot bijis vien 80 km/h. Kompānija komentēja, ka vadītājs un pasažieris paši nes atbildību par ātrumu, ar kādu viņi brauc.

Principā kompānija atteicās nest atbildību par šo traģēdiju, bet Pola meita nolēma cīnīties līdz galam un vēl cerības nav atmetusi. Viņa grib, lai kompānija nes atbildību par tēva nāvi un turpinās vākt pierādījumus pret auto kompāniju.

Saistītās tēmas: aktierisIemeslināvePols VokersPorsche

youtube icon
Abonēt youtube