Trešdien, 12. oktobra vakarā, kinoteātrī “Splendid Palace” notika nacionālās kino balvas “Lielais Kristaps” pasniegšanas ceremonija, un par vienu no apspriestākajām vakara varonēm kļuva Latvijas Nacionālā teātra aktrise Madara Botmane, kura nebaidījās šajā nozīmīgajā vakarā ierasties īpaši drosmīgā tērpā.

Madarai Botmanei tika uzticēta balvu pasniegšanas ceremonijas vadīšana un nozīmīgajam notikumam viņa izvēlējās pašas radītu tērpu.

Botmane tika atzīta par “Lielā Kristapa 2016” ceremonijas pikantākā tērpa īpašnieci, un sajūsmā bija kā zālē sēdošie, tā arī skatītāji pie televizora ekrāniem. Protams, neiztikt bez viedokļu duālisma, vieniem šis tērps šķita nepiemērots šim pasākuma, citi uzslavēja aktrises drosmi un atbilstību mūsdienīgajam laikmetam.

Jau vēstījām, ka ceremonijā triumfēja spēlfilma “Es esmu šeit” un dokumentālā filma “Saules staros”, par labāko aktieri tika atzīts Ulrihs Matess no “Pelnu sanatorijas”, bet labākās aktrises balvu ieguva jauniņā Elīna Vaska, kura atveidoja galveno lomu filmā “Es esmu šeit”. Pārējo balvu sadalījumu iespējams aplūkot šeit

Foto: LETA

youtube icon
Abonēt youtube