Eiropas turnejas ietvaros 12. un 13. oktobrī Rīgā ieradās “Mercedes-Benz Star Experience Roadshow”, kura laikā bija iespēja redzēt un izmēģināt jaunākos “Mercedes-Benz” meistardarbus, kā arī pieredzējušu “Mercedes-Benz Driving Events” instruktoru vadībā izzināt prasmes, kā braukšanas stilu padarīt inteliģentāku un drošāku.

“Mercedes” klienti klātienē varēja iepazīt auto industrijas izcilākos veikumus un tehnoloģijas, kas būtiski paplašina priekšstatu par auto spējām,” norādīja “Domenikss” valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska.

Izcilu braukšanas instruktoru vadībā, īpašos testa braucienos, Biķernieku kompleksajā sporta bāzē bija iespēja iepazīt un piedzīvot jaunās E klases inteliģentās vadības sistēmas priekšrocības un AMG auto spēka pārpilnību. Rīgā viesojās “Mercedes-Benz” šedevri – S Klases kabriolets, jaunā E Klase un viss plašais AMG modeļu klāsts.

Šogad tūrnejas laikā īpaša uzmanība tiek pievērsta inteliģentām vadības sistēmām un drošai braukšanai. Pieredzējuši “Mercedes-Benz Driving Events” instruktori izstrādājuši uzdevumu kompleksu ar dažādiem braukšanas vingrinājumiem specializētā trasē.

RītaKafija.lv  pārliecinājās par automobiļu priekšrocībām, novērtējot inteliģento sistēmu un braukšanas komfortu jaunākajās “Mercedes-Benz” automašīnās.

Foto: ritakafija

Saistītās tēmas: DomenikssfotoMercedes

youtube icon
Abonēt youtube