Gardi makaroni ar malto gaļu un sieru – perfektas vakariņas
Ja apnikuši ierastie makaroni ar sieru vai maltās gaļās mērci un tomātu mērci, piedāvājam nedaudz citādāku recepti. Ātri, vienkārši un noteikti garšīgi.
Sastāvdaļas 4-6 porcijām:
- 450 grami maltās gaļas
- 1/2 sīpols, sakapāts
- 300-400 grami kaltētu tomātu
- 2 glāzes ūdens
- 1/2 glāze saldā krējuma
- 250 grami makaronu pēc jūsu izvēles
- sāls, pipari pēc garšas
- 2 glāzes smalka siera
Uz vidējas uguns uzkarsē dziļu pannu, tajā ieliec malto gaļu un kopā ar sīpoliem to izcep, līdz gaļa vairs nav rozā.
Pievieno kaltētos tomātus, ūdeni, saldo krējumu un makaronus. 12-14 minūtes maisi.
Kad tik pat kā gatavs, pārkaisi ar sāli, pipariem pēc garšas. Maisi!
Pievieno sieru un maisi, līdz tas izkūst. Noņem no plīts.
Labu apetīti! 🙂
*Ja vēlies vēl izteiktāku garšu, pēc tam, pirms pievieno sieru, pievieno tomātu mērci un izmaisi, un tikai tad liec sieru.