Kā pieredzējusi dāma tu noteikti esi kļuvusi daudz drošāka un jūties komfortablāk savā ķermenī, nekā jaunības dienās, taču pat visgudrākā un pieredzējušākā sieviete mēdz pieļaut pirms-seksa kļūdas. Un šīs kļūdas nereti mēdz būt tik ietekmējošas, ka pēc tam gribēsies pierakstīties uz vizīti pie psihologa.

1. Antihistamīna lietošana. Antihistamīnu parasti lieto tad, ja vēlas atbrīvoties no aizlikta deguna, sausinot deguna iekšējo membrānu. Jāteic, tas sausinās ne tikai degunu, bet arī citas ķermeņa daļas, īpaši maksti. Un trakākais, vienalga, cik uzbudināta būsi, tava sievišķā zona neizdalīs nekādu mitrumu, seksu padarot īpaši nepatīkamu.

2. Pikanta pārtika. Pikanti ēdieni var ietekmēt maksts smaržu un garšu. Īpaši asi ēdieni, piemēram, halapenjo pipari, var radīt vēdera uzpūšanos un gāzes, kuras nebūs īpaši viegli noturēt sevī.

3. Pārāk liels alkohola patēriņš. Nedaudz alkohola var uzbudināt ne pa jokam, tomēr pārmērīgs alkohola daudzums notrulinās jūtas, un no seksa nekas nesanāks. Alkohols neļaus izjust orgasmu. Pētījumi liecina, ka vīriešiem, kuri lieto alkoholu bija grūtāks ejakulācijas process un sievietēm, kuras iedzēra, bija nepieciešama papildus stimulācija, lai sasniegtu kulmināciju.

4. Skūšanās. Ja esi no tām sievietēm, kurām patīk ideāli gluda āda tur lejā, tad atbrīvojies no liekā apmatojuma dienu pirms lielā notikuma. Tādā veidā ļausi ādai atgūties. Skūšanās noberž ādas virsējo slāni, padarot to īpaši jutīgu. Šāda kairināta āda ir daudz uzņēmīgāka pret dažādām infekcijām, kā, piemēram, herpes vīruss. Pēc skūšanās noteikti izmanto hidrokortizona krēmu, un, ja no rīta vēl ir apsārtums, izmanto to arī no rīta.

5. Izmanto ēdienu priekšspēlei. Protams, sākumā spēles ar šokolādi liekas seksīgas, taču rauga infekcijas tādas nav. Izmantojot jebko saldu, kā lubrikantu, tas var veicināt rauga infekcijas veidošanos, jo tās burtiski plaukst cukurā.

Saistītās tēmas: attiecībaspadomipirms seksasekss

youtube icon
Abonēt youtube