Bieži vien dzirdam no vīriešiem, kuri jau ilgu laiku laimīgi precējušies, ka viņi jau sākumā zinājuši:”Viņa ir īstā!” Dažiem tas bija sievas īpašais smaids, citam viņas smarža likās satriecoša, bet citiem kopā ar šo īsto – vienmēr licies, ka viņš ir mājās.

Taču citiem tās ir sajūtas, kas liek saprast, ka konkrētā sieviete ir īstā un vienīgā. Drošības sajūta, apziņa, ka viss ir tā, kā tam jābūt un galu galā – mīlestība.

 Pētījumi liecina, ka tiem pāriem, kuri savās attiecībās neizjūt emocionālo saikni vai jūt nedrošību un noliegumu, attiecības nav lemtas.

Šīs 7 pazīmes liks tev saprast, ka tu savam mīļotajam esi īstā un otrādi.

1. Viņš kopā ar tevi spēj būt patiess, tāds, kāds viņš patiesībā ir. Protams, katrās attiecībās vienmēr ir lietas, kuras jāatrisina, bet, ja esi kopā ar savu īsto, viņš jutīsies daudz dzīvāks, dzīvespriecīgāks un kārāks uz piedzīvojumiem. Ja neesi īstajās attiecībās, tad iespējams izjutīsi viņa dusmas, bezpalīdzību un viņam nepatiks, kāds viņš ir kopā ar tevi.

2. Jūs neesat vienisprātis par visu. Nereti šķiet, ka ideālas attiecības ir tādas, ja pilnībā saderat – kā seksuāli, tā arī ideju līmenī. Piemēram, jums ir vieni hobiji, vienas un tās pašas lietas, kas patīk un nepatīk un vienāda domāšana arī citās jomās. Taču pētījumi rāda, ka absolūta vienprātība it visā nemaz nav tik laba. Jums abiem var patikt laisties ar kajaku, taču, ja strīdaties ikreiz, kad to vēlaties darīt, kopīgām interesēm nav nekādas nozīmes.

3. Tu liec viņam justies brīnišķīgi. Ja viņš jūtas vēlams, pievilcīgs, smieklīgs un visādi citādi brīnišķīgs tev līdzās, tad visdrīzāk viņš uzskata tevi par īsto. Un tas pats ar to, kā viņš liek justies tev. Atceries to!

4. Viņš jūtas droši. Ja kopā ar tevi viņš vienmēr jūtas kā mājās, tad visdrīzāk esi viņam īstā. Kad esi kopā ar īsto, tu jūties relaksēti un komfortabli. Ja ikreiz, kad esat kopā, gaisā jūtams negatīvisms, tad kaut kas nav kā vajag.

5. Jūs esat dažādi, bet izjūtat vienu un to pašu. Līdzības cilvēkos patiesībā nemaz nav tik labas. Jūs varat būt dažādi un tas ir labi, bet vienam gan jābūt kopīgam – jūtām. Kā jūs tiekat galā ar negatīvajām emocijām? Kā izrādāt mīlestību un rūpes? Ja jums ir dažādas izjūtas par jūtām, tad tas var radīt problēmas.

6. Viņš nesēro par to, kā viņam nav vai par to, kas bijis iepriekš. Ja vīrietis laimīgs kopā ar tevi, viņš būs pateicīgs par to, ko tu sniedz viņa dzīvei. Viņam nebūtu jāsalīdzina attiecības ar tevi ar tām, kas bija iepriekš. Bet, ja tā ir, tad viņam visdrīzāk jūsu attiecībās kaut kā trūkst.

7. Attieksme pret tik nopietnu lietu kā bērni. Ja abi vienlīdz vēlaties vai abi nevēlaties bērnus, ir ļoti svarīgi, lai saprastu, vai esi ar īsto. Ja abu domas šajā jautājumā sakrīt, tad viss ir kārtībā!

 

Saistītās tēmas: attiecībasmīlestībasievietevīrietis

youtube icon
Abonēt youtube