20. novembrī “Arēnā Rīga” plkst. 20:00 ar savu jaunāko koncertprogrammu “Jazzy Funky Dorn” Latviju priecēs Ukrainas pēdējā laika spožākā šovbiznesa zvaigzne Ivans Dorns. Pazīstamo hitu “Стыцамен” (“Не надо стесняться”), “Бигуди” un “Синими, жёлтыми, красными” autors un izpildītājs Ivans Dorns un viņa “DORNaBANDA” auditorijas priekšā šķils enerģiju džeza un fanka ritmos.

Jazzy Funky Dorn” koncertprogramma solās būt pilna ar muzikāliem pārsteigumiem, eksperimentiem un negaidītiem pavērsieniem – kā gan savādāk apvienot hiphopa ritmus ar jazz&funk stila elementiem. Vakara gaitā dzirdēsim dziesmas no hitparādes virsotnes sasniegušajiem albumiem “Co’n’dorn” un “Randorn” pavisam jaunos aranžējumos – mūziķis ietekmējies no tādiem pasaules dižgariem kā Deivids Bovijs, Kendriks Lamara u. c.

Rīga izvēlēta par vienu no retajām vietām, kurā tiks izrādīts mākslinieka jaunākais koncertšovs “Jazzy Funky Dorn”. Tūres ietvaros Latvijā kopā ar Dornu ieradīsies “DORNaBANDA” pilnā sastāvā – 8 mūziķu liela komanda, kuru vidū ir dīdžejs Limonadniy Joe, multiinstrumentālists Surens Tomasjans, pianists Saša Ogņivecs un bundzinieks Gjunters. Papildus viņiem šovā piedalīsies vēl 9 pieaicinātie mūziķi: līdzās taurei, basģitārai, klavierēm un bungām uz skatuves kāps arī stīgu kvartets. “Tas, kas notiks uz skatuves – luksusa klases pasākums – nu gluži kā konfektes “Putna Piens”!” paziņo Ivans Dorns. Mūzikālais šovs “Jazzy Funky Dorn” solās būt viens no spilgtākajiem 2016. gada koncertu sezonas notikumiem.

Tūres ietvaros “DORNaBANDA” ar Dornu priekšgalā savus līdzjutējus jau saviļņojuši, uzstājoties Ukrainā un Krievijā. Savukārt brīžos starp koncertiem grupa uzturas ASV, veidojot jauno albumu angļu valodā.

Rīga, gatavojies – tādu Dornu jūs vēl nebūsiet redzējuši!

Saistītās tēmas: Arēna RīgaIvans DornskoncertsProgramma

youtube icon
Abonēt youtube