Ar lūgumu palīdzēt atrast viņas pazudušo vīru Bezvests.lv vērsās rīdzinieka Dmitrija Lukjanova sieva. Jaunais vīrietis 17. oktobrī ap plkst. 10.00 izgāja no mājām Maskavas ielā un aizbrauca kārtot darba lietas. Ap plkst. 14.00 plānoja ierasties birojā, bet līdz tam tā arī nav nokļuvis, stāsta jaunā vīrieša sieva, kura izmisīgi lūdz iedzīvotāju palīdzību viņu atrast.

Tajā pašā dienā jau ap 13.00 vīrietis neatbildēja uz tālruņa zvaniem, bet pēc plkst. 17.00 viņa mobilais telefons atslēdzās un līdz šim nav bijis sasniedzams.

Pazīmes: augums 194 cm, sportiskas miesas būves. Bija ģērbies zilas krāsas džinsos, kreklā ar gaiši zilām svītriņām vai rūtiņām, tumši zilā jakā. Līdzi bija maks ar dokumentiem, sporta soma MyFitness melnā krāsā. Pārvietojās ar automašīnu Opel Vectra ar valsts numurzīmi GP-812. Numurzīmei ir rāmītis, uz kura sarkaniem burtiem rakstīts REDMOND.
Īpašas pazīmes: uz kreisās rokas liels tetovējums – pūce (no delma līdz elkonim). Uz labās rokas otrs tetovējums – uzraksts latīņu valodā. Fotogrāfija tapusi vēl pirms tetovēšanas.

Lūgums īpašu uzmanību pievērst automašīnas foto, iespējams, tā var atrasties jebkurā pagalmā, norāda Bezvests.lv pārstāvji.

Visi, kas redzējuši pazudušo jauno vīrieti vai kaut ko zina par viņa atrašanās vietu, aicināti nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv: +371 22084084.

Avots: Bezvests.lv

youtube icon
Abonēt youtube