Latvijas hokeja vārtsargs Edgars Masaļskis pēc traumas sadziedēšanas atgriezies Toljati “Lada” sastāvā, vēsta Kontinentālā hokeja līga (KHL).

Masaļskis nav spēlējis kopš 22.septembra, bet kopš 25.septembra viņš netika pieteikts arī spēlēm un tika iekļauts savainoto spēlētāju sarakstā.

Šosezon Masaļskis, kurš septembra sākumā pēc olimpiskā kvalifikācijas turnīra paziņoja, ka beidz karjeru Latvijas valstsvienībā, ir piedalījies tikai divās KHL spēlēs, pie uzvaras netiekot. Viņš ir atvairījis 86,8% metienu, vidēji mačā ielaižot 3,86 ripas.

Masaļskis “Lada” komandu pārstāv otro sezonu. Pērn viņš Toljati vienībai pievienojās neilgi pirms sezonas sākumā, vispirms uz pārbaudes laiku, bet pēc tam tiekot pie pilnvērtīga līguma. Iepriekšējā KHL sezonā viņš 38 spēlēs izcīnīja 15 uzvaras, atvairot 92,5% metienu un vidēji mačā ielaižot 2,22 ripas.

Kristapa Sotnieka pārstāvētās un Arta Ābola trenētās “Lada” komandas pirmais vārtsargs šosezon ir Iļja Ježovs, kurš 20 spēlēs ir izcīnījis astoņas uzvaras. Tikmēr kluba trešais vārtsargs Aleksejs Semjonovs šosezon nav spēlējis.

Sotnieks ar diviem gūtiem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm ir kluba trešais rezultatīvākais aizsargs.

“Lada” nākamo spēli aizvadīs piektdien viesos pret Bratislavas “Slovan”.

Šosezon KHL Austrumu konferencē “Lada” ar 29 punktiem 21 spēlē ieņem devīto vietu.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: Edgars MasaļskisLadaVārtsargs

youtube icon
Abonēt youtube