Kādu laiku atpakaļ, internetu pāršalca nepatīkamas fotogrāfijas no kāda Lietuvas mini zoodārza, kurā iespējams nofotografēties kopā ar tīģeru mazuļiem. Ne viens vien interesents šo iespēju izmantoja, kaut arī nebija nebūt lēta – pāris minūtes kopā ar tīģeru mazuli izmaksāja 15EUR.

Izskatās patiesi eksotiski un burvīgi, jo ne jau katru dienu mums ir iespēja paglaudīt un mīļot tādu mežonīgu zvēru kā tīģeris. Tomēr, vai tu maz nojaut, cik nežēlīga un neiedomājami smaga ir šo tīģeru dzīve?

Šis video parādā to, cik nežēlīgi izturas pret šiem dievišķajiem zvēriem, kādā no zoodārziem. Vien stundu pēc to nākšanas pasaulē, tie tiek atšķirti no mātes. Bezsirdīgi šīs mazās kūniņas tiek izvilktas no būra taisni caur restēm un, visdrīzāk, šie mazuļi nekad vairs neieraudzīs savu māti, jo atlikušo dzīvi tiks mocīti un izmantoti, kā rotaļlieta eksotisku fotogrāfiju radīšanā.

Video redzams, ka turpat viens pats, bez uzmanības guļ jau miris tīģerēns. Bet izdzīvojušie tīģeri tiks izmantoti kā naudas mašīnas, par noteiktu summu ļaujot ar tiem nofotografēties vai pat peldēties ar tiem. Viņi ar varu tiek spiesti peldēties šajā baseinā un, ja mēģina izbēgt, atpakaļ tiek ievilkti aiz astēm.Viņi burtiski tiek piespiesti kļūt par rotaļlietām citu rokās, kaut arī lūdzas pēc palīdzības un bēg.

Tīģeriem pieaugot, tie tiek ieslodzīti nelielos būros, kuros visdrīzāk pavadīs visu savu atlikušo mūžu.

Jāpiemin, ka arī citi šādu nelielu zoodārzu zvēri tiek mocīti un turēti tik pat ārprātīgos apstākļos!

Saistītās tēmas: mocībasPETAšausmastīgeritīģeru mazuļi

youtube icon
Abonēt youtube