Ja dievini vistas gaļu un esi izsmēlis savus recepšu krājumus, piedāvājam gardu veidu, kā pagatavot vistas fileju. Būs lielisks variants vakariņām vai uzkodām.

Sastāvdaļas:

  • apmēram kilograms vistas filejas
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • rīvēts siers, daudzums pēc izvēles, vismaz viena glāze rīvēta siera
  • kapāti pētersīļi
  • tomātu mērce vai cita mērce pēc izvēles

Uzkarsē krāsni līdz 200 grādu temperatūrai.

Traukā ieber sarīvēto sieru un saber ķiplokus. Samaisi. Sieram un ķiplokiem pieliec strēmelēs sagrieztu vistas fileju. 

Kārtīgi izmaisi un vistas filejas gabaliņus, kas aplipuši kārtīgi ar sieru un ķiplokiem, kārto uz cepamās pannas.

Ja viss siers nav kārtīgi pielipis pie vistas filejas, atlikušo sieru pārber pāri filejas strēmelēm. Neskopojies! 

Pārkaisi ar pētersīļiem un uz 20 minūtēm liec krāsnī. 

Pasniedz karstu ar sevis izvēlētu mērci.

Lai labi garšo! 🙂

* Ja ir vēlme, vistas fileju var pārbērt ar garšvielām, sāli, pipariem pēc jūsu izvēles.

Saistītās tēmas: ķiplokssiersvistas fileja

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube