Ja vīrietis ir gatavs doties pie altāra un savu dzīvi saistīt ar vienu vienīgo, tad šai sievietei ir jābūt patiesi īpašai. Visu viņa vēlmju piepildījumam…

Tātad, kādu tad īsti sievieti vīrietis meklē?

1. Sievieti, kurai var uzticēties, ne tikai tad, kad viņa dodas izklaidēties ar draudzenēm, bet arī viņa ir tā, kurai uzticēt noslēpumus, dīvainības un bailes.

Uzticība ir visu attiecību pamatā un abpusēja cieņa ir kā kredīts, ko “maksājat” par lieliskām attiecībām. Tādēļ uzticība ir nozīmīga lieta jebkurās attiecībās.

2. Sievieti, kura atbalsta viņu pat tad, ja viņš pēkšņi vēlas pamest darbu un kļūt par izgudrotāju vai rakstnieku.

Protams, attiecību sākumā un kad esam jauni, viss šķiet ļoti vienkārši, bet, kā tad, ja 40 gadu vecumā pēkšņi zaudē darbu, un nākas visus iekrājumus iztērēt jauna uzņēmuma izveidē… Šāda uzticība un atbalsts prasa lielas pūles un neizmērojamu mīlestību. Šāds atbalsts ir nepieciešams kā vīriešiem, tā arī sievietēm, tas ir jāatceras!

3. Sievieti, kura ir ambicioza un nesēž augām dienām pie datora, publicējot neskaitāmas motivējošās atziņas, neko citu nedarot.

Personīgā laime ir atslēga veiksmīgām attiecībām. Jums kā pārim jābūt kopīgiem mērķiem un sapņiem, tāpat šīm lietām jābūt arī katram individuāli.

4. Sievieti, kura vēlas būt kopā ar vīrieti, taču velta laiku arī sev.

Veselīgu attiecību pamatā ir mīlestība, vēlme būt kopā ar mīļoto un neaizmirst par sevi. Kaisle un hobiji iet roku rokā.

5. Sievieti, ar kuru sekss ir patiesi neaizmirstams.

Sekss nav pati, pati svarīgākā lieta attiecībās, bet tā ir ļoti tuvu tam. Un būsim atklāti, vīrieši nemeklē seksa dievieti, bet to, ar kuru var būt saderīgi, justies mīlēti un baudīt kopā būšanu.

6. Sievieti, kura saprot, ka viņš nav labākais komunikācijas biedrs, bet viņš pie tā strādā.

Jā, cilvēki kļūst labāki, tie attīstās, bet jāatzīst, ka cilvēki ir visai mistiskas būtnes. Tie mēdz būt padumji, ietiepīgi, dīvaini un ļoti spītīgi. Tomēr novērtēt, ka cilvēks cenšas un attīstās, ir ļoti nozīmīgi. Svarīgi pieņemt cilvēku tādu, kāds tas ir.

7. Sievieti, kuras vērtības un ideāli saskan ar vīrieša ideāliem.

Svarīgi apzināties, ka jūsu uzskati un vērtības sakrīt un strīda situācijās protat visu atrisināt un noskaidrot.

8. Sievieti, kura spēj pārsteigt.

Vīrieši meklē sievietes, kurās ir kas vairāk, nekā tikai trīs interesanti stāsti, kurus stāsta gadu no gada. Viņi meklē sievieti, kas ir mainīga, bet paliek tā pati. Sievieti, kas spēj pārsteigt un vilināt.

9. Sievieti, kura izsaka savu viedokli un domas.

Komunikācija ir visa pamats. Svarīgi spēt pateikt to, kas patīk, kas neapmierina, lai padarītu atkal labu. Veselīgām attiecībām nepieciešama atklātība, sarunas.

10. Sievieti, kura nepārtraukti vēlas izzināt mīļoto un augt kopā ar viņu.

Tu jau saproti – kādu, ar kuru dzīvot ilgi un laimīgi…

 

Saistītās tēmas: attiecībasmīlestībasievasievietevīrietis

youtube icon
Abonēt youtube