Pilnsabiedrība “Rīgas mikroautobusu satiksme” (RMS) no 1.novembra ieviesīs papildu reisus 216., 246. un 246.a minibusu maršrutā, informēja RMS pārstāve Maija Lazdiņa.

RMS trīs maršrutos ieviesīs papildu reisus rītos un vakaros. Turpmāk pasažieri varēs braukt ar minibusiem esošajā maršrutā arī tad, kad tie izbrauc vai atgriežas uz minibusu bāzēm Jūrkalnes vai Viskaļu ielā. Lai uzlabotu minibusu kursēšanu un biežumu, ņemot vērā pasažieru pārvietošanās paradumus, tiks mainīti arī kustības saraksti darba dienām un brīvdienām.

Pēc pasažieru ierosinājumiem darba dienās un brīvdienās agrajās rīta un vēlajās vakara stundās tiks ieviesti papildu reisi 216.maršrutam Centrs-Ķengarags. Turpmāk pasažieri varēs braukt ar minibusiem, kas izbrauc no vai brauks pa esošo maršrutu uz minibusu bāzēm. Agrajos rīta reisos minibusi kursēs tikai vienā virzienā no Lielvārdes ielas līdz Ķengaragam, bet vēlajās vakara stundās – tikai vienā virzienā no Ķengaraga līdz Lielvārdes ielai.

Tāpat papildu reisi no rīta un vakarā tiks ieviesti arī 246.maršrutā Daugavgrīva-Pļavnieki un 246.a Centrālā stacija-Daugavgrīva. No rīta 246. un 246.a maršruta minibusi, kas izbrauks no bāzes Jūrkalnes ielā, kursēs tikai vienā virzienā no Jūrkalnes ielas līdz Daugavgrīvai, bet vakarā – no Daugavgrīvas līdz Jūrmalas gatvei.

Turklāt, lai piedāvātu pasažieriem ērtākos laikos nokļūt uz iecerēto galamērķi, tiks mainīti 206.maršruta Autoosta-Mežciems kustības saraksti darba dienām un brīvdienām.

 


Info: BNS

Foto: rigasmikroautobusi

Saistītās tēmas: MikroAutobusiPaplildusReisiRMS

youtube icon
Abonēt youtube