Jaunais “MacBook Pro” ietver tādus inovācijas standartus, kādi līdz šim nebija iespējami. 

Tas ir 13 un 15 collas liels, pieejams zelta (gold) un kosmosa pelēkā (space grey) krāsā. Un tas ir vieglākais “MacBook Pro” līdz šim.

13 collu modelis ir 14,9mm plāns, kas ir par 17% plānāks, nekā iepriekšējās paaudzes modelis. Tas ir arī par 25% mazāks. Sver nedaudz vairāk par vienu kilogramu. Un dizains veidots viscaur no metāla.

15 collu modelis ir saprotami lielāks un smagāks. Jaunajam “MacBook Pro” ir saucamais “Force Touch” skārienpaliktnis, kurš ir divas reizes lielāks, cilvēkiem atvieglo darbu ar šo datoru, tāpat ir uzlabota otrās paaudzes tastatūra. Kā jau baumoja, tam patiesi funkciju taustiņi nomainīti pret skārienjūtīgu līniju, ko sauc par “Touch Bar“, kas reaģē uz žestiem un pieskārieniem.

Tagad jaunajā “MacBook Pro” būs pieejams “Touch ID” gluži kā “iPhone”, kas nozīmē, ka savā “MacBook” varēsi ielogoties ar sava pirkstu nospieduma palīdzību. Tas ir noklāts ar safīra kristāliem un tam ir otrās paaudzes ātrums, gluži kā “iPhone 6” un jaunākiem modeļiem.

Touch Bar” ir pilnībā adaptējams – to var uzlabot, pilnveidot pēc savām vēlmēm.

Kopumā jaunā “Touch Bar” opcija atvieglo visu procesu – ļauj ātrāk piekļūt datoram, maksāt par pakalpojumiem, veikt navigāciju no aplikācijas uz aplikāciju, kā arī apstrādāt video materiālu. Darboties ar uzlaboto “Adobe PhotoShop” un izmantot jaunākās paaudzes DJ programmatūras.

TouchBar” atpazīs 10 dažādus pirkstu nospiedumus. Tāpat arī solās atbalstīt Word, Excel, PowerPoint un Skype biznesam.

Vēl viena piezīme: jaunais “MacBook Pro” saglabājis ierasto austiņu ieeju.

Kā saka paši veidotāji: “Šajā datorā ir vislabākais Retina displejs, kāds jebkad bijis piezīmju datoriem. Spilgtāks, lielāka krāsu gamma.”

Jaunajiem “MacBook Pro” modeļiem baterijas ilgums līdz pat 10 stundām. Un tiek uzsvērts, ka jaunie modeļi ir par 6,8 miljoniem reižu ātrāki nekā pirmais “PowerBook”.

Absolūts jaunums: no mūsu redzesloka pazūd ierastais “MacBook Air“. Nu tas būs gluži kā 13 collu “MacBook Pro“, tikai bez uzlabotā “Touch Bar“.

 

Saistītās tēmas: AppleMacBook AirMacBook Propiezīmju datorsUzlabojumi

youtube icon
Abonēt youtube