Mājaslapas mūsdienās jau šķiet visai novecojusi parādība salīdzinājumā ar aplikācijām. Taču ikviens, kas savu dienu pavada pie rakstāmgalda, varēs tev pastāstīt, cik daudz mēs tomēr vēl izmantojam vecās labās mājaslapas.

Ir izveidots saraksts ar mājaslapām, kuras mūsdienu vīriešiem būtu nepieciešams apmeklēt pēc iespējas biežāk. Sarakstā ir ietverts viss nepieciešamais – sākot no tā, kā ģērbties līdz tam, kā menedžēt savas finanses.

Hodinkee

Ja esi ekskluzīvu un modernu pulksteņu fans, bet vēl nelieto Hodinkee, tad ir pēdējais laiks to sākt darīt. Nav radīta labāka mājaslapa, kurā iespējams uzzināt par luksusa pulksteņiem. Un nav svarīgi, vai esi tikai iesācējs vai jau eksperts šajā jomā. Šeit atrodami daudzi materiāli, kas hronoloģiskā secībā sniegs tev visu aktuālāko informāciju par pasaules jaunumiem šajā jomā.

InsideHook

InsideHook ir vīriešu interešu blogs, kas sevī ietver tēmas par ceļošanu, pārtiku un dzērieniem, stilu un citām lietām.

TripAdvisor

Tu nevari izplānot fantastisku atvaļinājumu bez ielūkošanās TripAdvisor mājaslapā, kurā cilvēki ir atspoguļojuši spilgtākos galamērķus un apskates vietas. Protams, šī mājaslapa tev parādīs tikai dažas no populārākajām vietām – “dziļāk parakt” šeit īsti nebūs iespējams. Bet tas tev ļaus izvairīties no dažām vietām, kas nav vērtas tava laika izniekošanai.

Valet Mag

Valet ir viens no labākajiem vīriešu stila blogiem pavisam vienkārša iemesla dēļ: tas dod tev praktiski visus ģērbšanās ieteikumus, kā arī sniedz tev vairākus, cenu ziņā reālus apģērba iegādes vietu ieteikumus.

The Infatuation

Šī adrese ir viens no labākajiem veidiem, kā uzzināt, kur tuvumā patiešām gardi paēst. Adrese ir vienkārša un pārskatāma, un tā pat ieteiks tev speciālus ēdienus, kurus konkrētajā vietā būs vērts nogaršot.

Mint

Mint sekos līdzi taviem tēriņiem un finansēm, lai tas nebūtu jādara tev. Pievieno savu kontu, un mājaslapa tev parādīs diagrammas, kā norit jūsu ienākumu un tēriņu plūsma. Nenovērtējams palīgs, ne tā?

Pitchfork

Neatkarīgs un augošs mūzikas portāls. Ja tev ir svarīgi sekot līdzi pasaules mūzikas jaunumiem, tad šai adresei pavisam noteikti ir jābūt tavā mājaslapu sarakstā.

Wikipedia

Mēs zinām, ka Wikipedia nav nekas īpašs un jau tāpat ļoti bieži izmantota mājaslapa. Bet tas joprojām ir noderīgs avots daudzu tēmu analizēšanai, sākot ar plaša ranga tagadnes notikumiem līdz pat vēsturiskiem ierakstiem.

Mr Porter

Mr Porter ir viena no labākajām vietām, kur iegādāties ekskluzīvu vīriešu apģērbu. Šīs mājaslapas stilisti ir profesionāli, un šī ir lieliska vieta, kur iegūt vēl neredzētas idejas apģērba iegādei un kombinēšanai. Tas ir kā rūpīgs kurators, kas tev neļaus iegādāties briesmīgu apģērbu.

NerdWallet

Vietne, kas pārpildīta ar patiešām noderīgu finanšu informāciju, ko vajadzētu izmantot katram vīrietim. Šī vieta ir perfekta vīriešiem, kuriem nav daudz laika pārbaudīt savu kredītkaršu situāciju. Tas aizvietos privātos finanšu konsultantus.

Saistītās tēmas: internetsKlubsMājaslapasvīrieši

youtube icon
Abonēt youtube