Tam, kādus dekorus izvēlamies mājas dekorēšanā, ir liela nozīmē, un ne tikai tāda, vai tas labi izskatās. Kamēr citi dizaina priekšmeti liek tev justies kreņķīgam un kašķīgam, citi ir patiesi labdabīgi un pozitīvi ietekmē kā mūsu veselību, tā garastāvokli.

Izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība? Ļauj mums tevi iepazīstināt ar sāls lampām un svečturiem.

Tīras Himalaju sāls gabali, novietoti virs spuldzes (vai izgrebti tā, lai tajos var ievietot sveci) tā, lai veidotu ģeometriskas figūras, kas dod mums neiedomājami skaistu apelsīna mirdzumu. Lampas pirmoreiz parādījās astoņdesmito gadu sākumā un šobrīd piedzīvo atdzimšanu.

Šīs lampas rada negatīvos jonus, kas neitralizē toksīnus un attīra gaisu. Šī lampa rada to pašu sajūtu un gaisa smaržu, kā, piemēram, to gaisu, kāds veidojas pēc pērkona negaisa vai ūdenskrituma augšpusē. Un tā kā mūsdienu pasaulē neiztikt bez mūsdienu tehnoloģijām, kas rada dažādus mikroviļņus un ietekmē mūsu miegu un pašsajūtu, tad ir laiks to labot.

Pētījumi liecina, ka regulāra šīs lapas izmantošana samazina alerģijas, paceļ garastāvokli un kopējās izjūtas.

Jāpiemin, ka lavas lampas ne tikai attīra gaisu un pozitīvi ietekmē mūsu pašsajūtu un veselību, tā ir arī lielisks dizaina elements.

 

 

youtube icon
Abonēt youtube