Tici vai nē, bet ikvienai tavai darbībai ir skaidrojums, un to vienmēr ietekmē tava horoskopa zīme. Tā nereti jau no dzimšanas piešķir tev īpašas iezīmes, kuras raksturīgas tikai katrai horoskopa zīmei.

Bet ko tad tava horoskopa zīme stāsta par taviem alkohola lietošanas paradumiem?

Mežāzis (zemes stihija)

Mežāži ir ideāli dzeršanas kompanjoni. Kad dodies ārpus mājas, tavā dzīvē nav nekādu problēmu, izņemot labu laika pavadīšanu.

Tev ir viegli adaptēties pie jebkuras situācijas un spēj no tās iegūt visu iespējamo. Nav svarīgi, ar ko esi kopā, svarīgākais, ka tev ir iespēja iedzert.

Ūdensvīrs (gaisa stihija)

Tu esi lielisks cilvēks, ar kuru kopā pavadīt laiku līdz brīdim, kad viss iet pēc tava plāna. Tiklīdz kāds tevi apbēdina vai sadusmo, viss var noiet pavisam greizi.

Ūdensvīru personība ir visai īpaša un ikreiz, kad dodies ar tādu atpūsties – šādu atpūtu vēl nebūsi pieredzējis.

Zivs (ūdens stihija)

Šī zodiaka zīme ir neprognozējama, tādēļ esi uzmanīgs, kad doties ar tiem kopā iedzert.

Kamēr zivs kontrolē savas garastāvokļa maiņas, viss būs kārtībā un tiks radītas lieliskas atmiņas. Tā kā zivis ir tās personības, kas plūst pa straumi, tad zini, ka spontānas idejas ir viņu gaumē.

Auns (uguns stihija)

Auni ir pasākumu dvēseles. Viņu galvenais mērķis ir panākt, ka ballītē visiem ir tikpat jautri un labi, kā aunam.

Auni parasti ir tie, kas, redzot skumju cilvēku, palīdzēs tam uzlabot noskaņojumu un ielies kādu glāzīti, lai nebēdājas. Viņi centīsies uzlabot noskaņojumu tik ilgi, līdz būs sasniegts maksimālais sajūsmas līmenis.

Vērsis (zemes stihija)

Vērši ir lieliski draugi un savējos nekad nepametīs vienus. Taču, tiklīdz nonāk līdz brīdim, kad vērsis visdrīzāk tūlīt izslēgsies, no tiem izlaužas spītīgā puse.

Ja pasākums ieņem nepareizo gultni, vērši ir pirmie, kas par to runās. Vērši nav no tiem cilvēkiem, kas pakļausies bara spiedienam, īpaši, ja tie ir iedzēruši.

Dvīnis (gaisa stihija)

Dvīņiem patīk konkrēts vakara plāns. Tiem skaidri jāzina, ko tie dzers, kur ies un kādus cilvēkus satiks, jo viņi necieš destruktīvas sarunas ar nevēlamiem cilvēkiem.

Dvīņiem nepatīk atrasties vienā vietā pārāk ilgi, kas nozīmē, ka tie mēdz klīst apkārt, līdz ir patiesi piedzērušies. Tādēļ ir svarīgi doties iedzert ar kādu, kurš nepārtraukti būs līdzās, piemēram, ar vēršiem.

Vēzis (ūdens stihija)

Vēži nav tie stabilākie cilvēki, kad runa ir par alkoholu. Šie cilvēki var izbaudīt katri sekundi, atrodoties klubā, taču pēc brīža viss var mainīties, ja tiem kaut kas nepatīk. Vai nu sākt raudāt vai neiedomājami kliegt uz bārmeni, par pārāk sāļu “asiņaino mēriju“.

Lauva (uguns stihija)

Tiklīdz tie iedzer, tie var runāt stundām ilgi. Vienmēr izsaka savu viedokli un dara zināmu savu viedokli pat tad, ja tas kādam nepatīk.

Lauvas ir dzimuši līderi, tādēļ tiem patīk kontrolēt notiekošo.

Jaunava (zemes stihija)

Šī ir tā horoskopa zīme, kurai patīk iedzert vienai un nebēdājas, ja jāsēž mājās pie vīna glāzes vai alus pudeles.

Pārpildīti klubi nav jaunavu iemīļotākā vieta. Šī zīme labāk izvēlēsies klusu un mierīgu pasēdēšanu pēc darba.

Svari (gaisa stihija)

Lieliski sarunu partneri, īpaši tad, kad iedzer. Ja kāds no draugiem iedzēris par daudz un uzsāk strīdu, svari vienmēr spēs šo situāciju atrisināt.

Skorpions (ūdens stihija)

Skorpioni vienmēr piekritīs iziet iedzert. Ja ierodas bārā, nekas viņus neattur no lieliskas ballītes – neskaitāmi kokteiļi ir norma.

Skorpioni vienmēr kontrolē savas emocijas, tādēļ šie cilvēki ir ideāli kompanjoni.

Strēlnieks (uguns stihija)

Kad strēlnieki iedzer, parādās viņu romantiskā, flirtētāju puse. Tādēļ strēlnieki vienmēr būs tie, kurus uzaicinās uz dubultrandiņiem vai arī kā palīgu nocopēt izvēlēto puisi vai dāmu.

 

 

 

Saistītās tēmas: alkoholsdzeršanahoroskopa zīmehoroskopsparadumi

youtube icon
Abonēt youtube