Kā smaida un izrāda jūtas

Godīga un atklāta smaida laikā pie lūpām un acīm ir pamanāmas grumbas, pie nepatiesa smaida – tikai pie lūpām. Kad cilvēks ir stipru emociju varā, viņa acis, deguns paliek mitrāki, viņš sāk just siekalu izdalījumu. Ja kāds no šiem faktoriem nav pamanāms – jūtas nemaz nav tik godīgas.

 

 

Kā sveicinās

Stiprs un pārliecinošs rokas spiediens norāda uz to, ka jūsu priekšā ir ekstraverts cilvēks, kuram patīk izteikt savas emocijas. Ja sasveicināšanas momentā cilvēks liek roku uz pleca – jūs novērtē, vai arī jūsu priekšā ir manipulators. Ja kāds pieskaras pie plaukstas ar divām rokām – sarunas biedrs vēlas pateikt kaut ko svarīgu vai arī kaut ko lūgt.

 

Cik bieži pārbauda telefonu

Jo biežāk cilvēks ieiet sociālajos tīklos, pārbauda e-pastu  vai veic citas manipulācijas ar viedtālruni , jo lielāka ir varbūtība, ka viņš atrodas garlaicīgā situācijā un meklē palīdzību citos avotos.

 

Kā taisa selfijus

Cilveki, kuri selfija laikā tur kameru lejā, parasti ir diezgan pozitīvi. Pārāk nopietnas un atbildīgas personas reti veic izmēģinājuma foto un fotografējas tā, lai nebūtu saprotams, kur tieši viņi atrodas. Bet pārāk liela mīlestība pret tā saucamām “pīles lūpām”  var liecināt par paaugstinātu nervozitātes stāvokli.

 

Kā uzvedas pie galda

Cilvēki, kuri visu savu ēdienu griež mazos gabaliņos, dod priekšroku ilgām attiecībām un cenšas dzīvot pēc noteikta plāna. Cilvēks, kurš pat gasrtanomiskos šedevrus samaisa vienā putrā – stipra personība, uzņemas daudz darba un pilda to. Tie, kuri ar ēdienu tiek galā dažu sekunžu laikā – daudzfunkcionālas personas, ko ciena darbā un kas domā 10 soļus uz priekšu. Cilvēki, kuri ēd lēni, dzīvo tagadnē un ir spējīgi gūt baudu no dzīves.

 

Kā ēd popkornu

Pētījumi pierāda, ka introverti cilvēki apēd katru kukurūzas graudiņu, līdz galam un dara to īpaši rūpīgi. Savukārt ekstraverti cilvēki ņem veselu sauju un bāž to mutē. Tie, kuri ēd popkornu vienā rāvienā, ir mazāk egoistiski un citu intereses ciena vairāk par savējām.

 

Kādai kafijai dod priekšroku

Līderiem garšo espresso, bet dubultais espresso patīk tiem, kuri labāk strādā kāda pavadībā. Latte cienītāji bieži izjūt lēmumu pieņemšanas problēmu, kā arī pēc dabas ir lēnāki. Kapučīno visbiežāk izvēlas runīgi, draudzīgi un radoši cilvēki. Parastas kafijas cienītāji ir cilvēki ar parastiem dzīves uzskatiem, kuri reti veic kādas negaidītas un skandalozas rīcības.

 

Kur skatās, kad dzer

Cilvēki, kuri dzeršanas laikā skatās krūzes dziļumā, parasti ir apzinātāki, nopietnāki un idealizē dzīvi. Kuri skatās virs krūzes – cieš no citu cilvēku ietekmes, bieži bezrūpīgi un labāk izjūt apkārtējo pasauli. Ja cilvēks dzer ar aizvērtām acīm – viņš pārdzīvo kādu grūtu dzīves situāciju vai diskomfortu un meklē veidu, kā artbrīvoties.

 


Avots

Saistītās tēmas: CilvēkaĪpašībasSīkumi

youtube icon
Abonēt youtube