Eksperti apgalvo, ka šokolāde un vīns veselībai ir ļoti noderīgi, un tiem noteikti jābūt iekļautiem mūsu ēdienkartē.
Neapšaubāmi, tam nevar nepiekrist, tādēļ esam atraduši lielisku risinājumu, kā šīs divas satriecošās sastāvdaļas apvienot vienā. Vienā garšīgā, skaistā un īpaši sildošā dzērienā.
Tev būs nepieciešams:
- 1/2 glāze 2% piena
- 1 glāze tava mīļākā sarkanvīna (piemēram, “Cabernet Sauvignon”)
- 1/3 glāzes ar tumšo šokolādi
- dekorēšanai vari iegādāties mazos zefīriņus, tautā dēvētos māršmelovus vai šokolādes skaidiņas
Katliņā ar garu rokturi ielej pienu, to pāris sekundes pakarsē un liec iekšā šokolādi. Karsē uz mērenas uguns. Katliņa saturu nepārtraukti maisi, līdz pilnībā izkususi šokolāde un tava piena masa kļuvusi bieza un krēmīga.Katliņā lej sarkanvīnu, izmaisi un ļauj katliņa saturam nedaudz uzkarst.
Lej katliņa saturu sevis izvēlētā šikā krūzē vai citā trauciņā. Dekorē ar zefīriem vai šokolādes skaidiņām.
Lai garšīgi un silti! 🙂