IT un spēļu prezentētāju ārpakalpojumu sniedzēja Evolution Gaming apgrozījums 2016.gada deviņos mēnešos sasniedzis 81,1 miljonu eiro, kas ir pieaugums par 52%, salīdzinot ar 2015.gada attiecīgo periodu. Turklāt uzņēmums mērķtiecīgi turpina investēt gan cilvēk kapitālā, gan jaunu darba vietu būvniecībā, Evolution Gaming grupā nodarbinot gandrīz 3 000 strādājošo.

Evolution Gaming apgrozījums trešajā ceturksnī veidoja 29,2 miljonus EUR (19,8), kas ir par 47% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā 2015. gadā. Savukārt 2016. gada deviņos mēnešos ieņēmumi sasniedza 81,1 miljonus EUR (53,6), kas ir par 52% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā 2015. gadā.

Izmaiņas uzņēmuma vadības sastāvā

“Uzņēmums atrodas straujas paplašināšanās fāzē, kad esošie klienti pieprasa vairāk pakalpojumu, tiek piesaistīti jauni klienti, kā arī ir novērojamas liela mēroga pārmaiņu tendences visā tirgū. Tas sniedz Evolution Gaming lielisku iespēju vēl vairāk nostiprināt savu vadošo pozīciju, un es esmu apņēmības pilns vadīt uzņēmumu pretī jauniem panākumiem,” pauž Martins Karlesunds.

No 1.novembra spēkā stājušās izmaiņas Evolution Gaming valdē un vadības komandā: Jens fon Bars (Jens von Bahr) ir iecelts par direktoru padomes priekšsēdētāju, Martins Karlesunds (Martin Carlesund) paaugstināts par grupas izpilddirektoru un Johans Nordstrēms (Johan Nordström) kļuvis par Evolution Malta izpilddirektoru.

 

Saistītās tēmas: AzartspēlesEvolutionGaminginternets

youtube icon
Abonēt youtube