Vienā no šova “The Ellen Show” pēdējām epizodēm raidījuma vadītāja un Amerikā iemīļota personība Elēna Didženeresa (Ellen DeGeneres) saviem skatītājiem sniedza nelielu monologu par to, kas Ameriku padara lielisku un ka pozitīvas lietas mūsu dzīvē turpināsies, neskatītos uz to, kurš uzvarēs prezidenta vēlēšanās.

Zīmīgi, ka raidījuma ieraksts notika 8.novembrī, tieši tad, kad jau notika prezidenta vēlēšanas (nevienam vēl nebija ne jausmas par to, kurš ir Amerikas jaunais prezidents).

Valkājot pelēku džemperi ar uzšūtu uzrakstu “mīlestība”, Elēna atzina, ka vēlēšanas tika iezīmētas ar krasi atšķirīgiem viedokļiem. Bet viņa sacīja: “Es uzskatu, ka mēs visi varam sanākt kopā un būt vienoti, jo, atbrīvojoties no visiem stereotipiem un uzskatiem, tu saproti, ka mēs esam vairāk līdzīgi nevis atšķirīgi.”

Lai pierādītu savu viedokli, viņa atzīmēja spilgtus veidus, kādos amerikāņi spēs atrast kopīgu valodu: “Piemēram, neskatoties uz to, kādi ir jūsu politiskie uzskati, jūs, izkāpjot no dušas un saprotot, ka esat atstājuši dvieli otrā vannas istabas galā, izjūtat visai līdzīgas emocijas,” viņa jokoja. “Mēs visi esam aizmiguši, skatoties Netflix, un pēc tam pamodušies, nesaprotot, līdz kurai epizodei esam tikuši vai pat uz kura cilvēka dīvāna mēs atrodamies.”

Tas, ko es vēlos pateikt – mums ir tik daudz kopīga, mūsu atšķirības mūs padara tikai stiprākus,” viņa turpināja. “Viss, ko mums ir nepieciešams darīt, tas ir izturēties ar laipnību un cieņu pret apkārtējiem.”

Saistītās tēmas: AmerikaŠovs

youtube icon
Abonēt youtube