Galactico” tirdzniecības centri – “Alfa”, “Origo”, “Galerija Centrs”, “Mols” un “Dole” – nākuši klajā ar jaunu viedtālruņu aplikāciju GALACTICO.LV. Aplikācija piedāvā Latvijā vēl nebijušus personalizētus risinājumus tirdzniecības centru klientiem vienkopus, ietverot arī iBeacon tehnoloģiju, praktiskākai un ērtākai iepirkšanās pieredzei. Jauno aplikāciju pirmajam bija iespēja novērtēt inovatīvo tehnoloģiju guru Artūram Mednim.

Aplikācija ir parocīgs iepirkšanās palīgs, kas palīdz taupīt laiku, uzzināt par visu piecu “Galactico” tirdzniecības centru akcijām un izdevīgākajiem personalizētiem piedāvājumiem. Jaunais risinājums īpaši pielāgots “Galactico” Privilēģiju programmas lietotājiem, proti, aplikācijā pieejama informācija par uzkrātajiem punktiem un pirkumu vēsturi. Pateicoties push-notification risinājumam, lietotājs saņem paziņojumus par jaunākajiem piedāvājumiem atbilstoši savām interesēm. Aplikācija GALACTICO.LV pieejama gan Android, gan iOS viedierīcēm.

Kā arī visi interesenti tiek gaidīti starpsezonas izpārdošanā “GALACTICO KOLOSĀLE” no 9. līdz 13. novembrim piecos “Galactico” tirdzniecības centros, lai ar jauno aplikāciju dotos iepirkšanās orientēšanās spēlē, kurā katrs atrastais punkts atklāj aizvien vilinošākus piedāvājumus. Trešdien, 9. novembrī, interesenti tiek gaidīti t/c “Origo”, 10. novembrī – t/c “Dole”, 11. novembrī – t/c “Galerija Centrs”, 12. novembrī – t/p “Alfa”, 13. novembrī – t/c “Mols”.

 

 


Info: Nords Porter Novelli

Foto: publicitātes/Ilmārs Znotiņš

Saistītās tēmas: GALACTICO KOLOSALEGalactico.lv

youtube icon
Abonēt youtube