9. novembrī Pašvaldības policija saņēmusi izsaukumu uz kafejnīcu “Marcipāns”, kur palīdzība bijusi nepieciešama diviem 2003. gadā dzimušiem zēniem, jo viņus izsekojot kāds nepazīstams vīrietis, informē Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas pārstāve Ineta Mikute.

Izsaukumu uz kafejnīcu “Marcipāns” likumsargi saņēmuši ap pulksten 16.25. Notikuma vietā viņus sagaidījuši divi 2003. gadā dzimuši zēni. Nākot no skolas, pusaudžiem garām esot pagājis vīrietis un tā dīvaini noskatījies, viņi likumsargiem skaidrojuši. Pēc tam vīrietis sācis sekot. Zēni sākuši skriet, un arī vīrietis sācis skriet. Zēni glābjoties ieskrējuši kafejnīcā un par notikušo informējuši kafejnīcas darbinieces, kuras arī izsaukušas policijas darbiniekus. Vīrietis vēl kādu laiku skatījies pa kafejnīcas logu un tad aizgājis.

“Pašvaldības policijas darbinieki kopā ar zēniem apsekoja tuvāko apkārtni, taču aizdomīgo vīrieti atrast neizdevās,” norāda I. Mikute. Tā kā paši vecāki pēc bērniem nevarēja ierasties, abus zēnus dzīvesvietās nogādājuši likumsargi.

Saistītās tēmas: IzsekošanaLiepājaPolicija

youtube icon
Abonēt youtube