Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš aizvada pirmo sezonu NBA komandas Sanantonio ”Spurs” komandā, pēc septiņām aizvadītām spēlēm nosūtīts uz vienības fārmklubu – NBA Attīstības līgas komandu Ostinas ”Spurs”.

Kopā ar latvieti uz fārmklubu nosūtīti arī amerikāņi Braiens Forbss un Dežonte Marejs. Saspēles vadītājs, NBA pirmgadnieks Marejs piedalījies piecās spēlēs šosezon, vidēji spēlē iespējot 1,6 punktus un 0,4 rezultatīvas piespēles. Forbss savukārt piedalījies sešās spēlēs, vidēji atzīmējoties ar 1,2 punktiem 6,2 minūtēs.

Dāvis Bertāns līdz šim piedalījies septiņās NBA regulārās sezonas spēlēs, vidēji 10,9 minūtēs atzīmējoties ar 2 punktiem un 1,9 atlēkušajām bumbām. Par sliktu Bertānam runā fakts, ka pēdējās piecās spēlēs, kurās latviešu spēka uzbrucējs ir bijis komandas pieteikumā, nav izdevies gūt punktus. Uz iepriekšējo ”Spurs” spēli pret Hjūstonas ”Rockets” Dāvis noraudzījās no rezervistu soliņa.

Rezultatīvāko spēli savā līdzšinējā NBA karjerā Bertāns aizvadīja 31. oktobrī, izceļoties ar diviem precīziem tālmetieniem uzvarā pār Maiami ”Heat” komandu.

 

Saistītās tēmas: BertānsNBASpurs

youtube icon
Abonēt youtube