Nākamgad, 27.jūlijā, Lucavsalā uzstāsies grupa “Red Hot Chili Peppers”,  informēja koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

Viņš pavēstīja, ka brīvdabas koncerts pulcēs apmēram 30 000 skatītāju no visas Baltijas.

Amerikāņu rokgrupa “Red Hot Chili Peppers” ieradīsies Latvijā savas pasaules koncertturnejas laikā, kas seko albuma “The Getaway” iznākšanai šovasar.

Sešu “Grammy” balvu ieguvējas 11.studijas albums ierindojies mūzikas aptauju un topu pirmajās vietās visā pasaulē. Jaunais ieraksts iekaroja “Billboard” albumu topa 1.vietu. Turklāt “The Getaway” kļuvis par grupas septīto albumu, kurš ir ierindojies “Top desmit”. Pirmajā nedēļā pēc tā iznākšanas plate ierindojās topa pirmajā vietā Austrālijā, Beļģijā, Īrijā, Nīderlandē un Jaunzēlandē.

“The Getaway” producējis “Danger Mouse”, bet miksējis – Naidžels Godričs.

“Red Hot Chili Peppers” sastāvā ir dziedātājs Entonijs Kīdis, basģitārists Flī, bundzinieks Čads Smits un ģitārists Džošs Klinghofers. Grupa pārdevusi vairāk nekā 80 miljonus albumu eksemplāru, un pieci no grupas albumiem ieguvuši multiplatīna statusu. Grupa nominēta 16 “Grammy” balvām un no tām saņēmusi sešas, tostarp kategorijā “Labākais romūzikas izpildījums” par singlu “Dani California”, “Labākā rokdziesma” par singlu “Scar Tissue” un “Labākais hārdroka vokāls” par singlu “Give It Away”. 2012.gadā grupa tika uzņemta rokenrola slavas zālē.

 

Saistītās tēmas: RedHotChiliPepperThe Getaway

youtube icon
Abonēt youtube