“Sportingintelligence’s” 2016. gada NBA izdevumā dominē “Globālo sporta algu aptauja”, kas atklāj, ka Klīvlendas “Cavaliers” basketbolisti ir visaugstāk apmaksātā sporta komanda starp visām pasaules sporta komandām.

Vidējā pirmās komandas alga tiek lēsta ap 8,7 miljoniem ASV dolāru, kas ir aptuveni 157 ASV dolāri nedēļā. Un tas pat ir pašsaprotami, ņemot vērā faktu, ka šī komanda iepriekšējā sezonā kļuva par NBA čempioniem un piesaistīja tādu basketbola zvaigzni kā Lebrons Džeimss.

Otra komanda sarakstā ir “MLB New York Yankees” (7 689 579 ASV dolāri), bet “LA Clippers”(7 653 636 ASV dolāri) ieņem trešo vietu. Futbola komanda “Manchester United” (7 616 400 ASV dolāri) un “Barcelona” (7 456 800 ASV dolāri) noslēdz visvairāk apmaksāto komandu piecinieku, bet Brexit ietekme un mārciņas katastrofālā vērtības krišanās ir jūtama Anglijas klubos “Arsenal” un “Chelsea”, kuri nokritušies līdz topa 12. vietai.

Ja tevi interesē arī citu sporta komandu spēlētāju ienākumi, kuri nav šajā sarakstā, tad apmeklē “Sportingintelligence” mājaslapu.

Saistītās tēmas: AlgasCavaliersSports

youtube icon
Abonēt youtube