Kad runa ir par fiziskām aktivitātēm, iespējas ir teju vai neierobežotas. Tu esi neatkarīga, spēcīga sieviete vai arī paļaujies uz savām draudzenēm? Tu dievini intensīvus treniņus vai arī tie tevi absolūti izsūc sausu un nogurdina? 

Atrodi savu īsto treniņu veidu, balstoties uz savu horoskopu. Ja tos vēl neesi izmēģinājusi, uz priekšu!

Un nesatraucies, ja nu gadījumā šīs tavai zodiaka zīmei atbilstošās aktivitātes tev nepatīk. Nekas slikts nenotiks, ja dosi priekšroku kam citam. Dažādība ir panākumu atslēga.

Auns

Tu esi drosmīga, kaislīga un dod priekšroku atrasties uzmanības centrā. Ļauj savām dziņām ņemt varu un piesakies kādai Zumbas vai cita veida deju nodarbībām. Kustību dažādība liks justies apmierinātai, nevis pārgurušai.

Vērsis

Tu esi spēcīga, jutekliska un nedaudz spītīga. Tu vienmēr visu izdari pat, ja tiec pakļauta spiedienam. Baleta iedvesmotas nodarbības būs kā radītas tev. Tajās tev būs iespēja mirdzēt un justies kā mājās.

Dvīņi

Tu esi cilvēks, kas vienlaicīgi spēj darīt neskaitāmas lietas, un esi enerģijas pārpildīta, tādēļ augstas intensitātes treniņi būs tieši tev – tev noteikti patiks tagad tik populārie TRX vingrinājumi.

Vēzis

Tu esi mierīga un atturīga persona, tomēr tevi ir vērts ievērot. Tevī mīt spēks un labākais veids, kā to atbrīvot, ir CrossFit. Tava neticamā lojalitāte pret komandu padarīs tevi par ideālu tās biedru, kurš neliks nevienam vilties.

Lauva

Pašpārliecinātība ir tavs otrais vārds, un tu nespēj pretoties izaicinājumiem. Boksa nodarbības nepārtraukti tevi izaicinās un liks justies tā, it kā tu būtu noteicēja.

Jaunava

Tu esi kontrolētāja, tev nepieciešama kārtība un skaidra izpratne par to, kas notiks tālāk. Tomēr labākais veids tev – relaksācija ar fizisku aktivitāšu piesitienu – karstā vai bikram joga būs tieši radīta tev. Šī intensīvā nodarbība pabaros tavu perfekcionistes dvēseli.

Svari

Tu esi kā līme, kas satur visus draugus vienuviet un var teikt, ka esi sabiedrības dvēsele. Tev noteikti derēs grupu nodarbības, piemēram, iekštelpu riteņbraukšana. Tu būsi līdzās cilvēkiem un vienlaicīgi kārtīgi iesvīdīsi.

Skorpions

Tu sevi vienmēr izaicini un vēlies no visa izspiest maksimumu, tomēr mīli to darīt vienatnē. Tu esi ambicioza un dievini adrenalīna pieaugumu. Un vienmēr ej uz jaunu mērķu sasniegšanu, uz personīgajiem rekordiem, tādēļ tev tieši laikā būs kāds maratons vai ilgas pastaigas kalnos.

Strēlnieks

Tu esi atlētiska, izturīga un lieliski strādā intensīvos apstākļos. Kikbokss būs kā radīs tev. Tas sevī iekļauj kardiotreniņus, cīņas mākslu un īpašas kustības, kas tev liks justies iedvesmotai.

Mežāzis

Augstas intensitātes vingrojumi nav tev un tie izsmeļ visus tavus spēkus, tomēr esi disciplinēta un dari to, kas jādara. Tev ideālas būs pilates. Lēnas, tomēr intensīvas kustības pietiekami tevi izaicinās, padarīs spēcīgu, bet ne tik ļoti, lai justos iztukšota.

Ūdensvīrs

Tu esi runātīga, enerģiska un asprātīga. Zināms, ka tu plūsti pa straumi, tādēļ tev lieliski derēs grupu aktivitātes, kurās varēsi saliedēties un izrādīt savu līderību, bet reizē arī izcilu komandas garu.

Zivs

Tu esi jutekliska un ar izdomu, tādēļ joga tev sniegs visu, ko vēlies no fiziskām aktivitātēm. Atrašanās nepārtrauktā negatīvismā tevi nomāc, tādēļ joga būs radīta tev, tā ir pozitīvas enerģijas uzlādēta un uzlādēs arī tevi.

Saistītās tēmas: fiziskas aktivitāteshoroskopsjogasievieteSportsTRX

youtube icon
Abonēt youtube