Sociālajos tīklos ir nonācis jauns treileris aizraujošai filmai par tautā tik ļoti iemīļoto gorillu – King Kongu. Filmas ar nosaukumu “Kong: Skull Islandtīzeris skatītājiem iepriekš bija redzams tikai no Comic-Con.

Filma piedāvā citu skatījumu par vareno gorillas leģendu. Jaunajā filmā autori zvēra izmērus nemaz nav žēlojuši – šis King Kongs būs lielāks nekā jebkad (3 reizes lielāks par iepriekšējās filmas varoni).

Filma notiek 20. gadsimta 70. gados, kad pētnieki ir tikko atklājuši noslēpumainu salu un nolemj nosūtīt militāro ekspedīciju salas izpētei. Saskaņā ar tradīciju King Kongs filmas varoņiem ir vislielākais drauds, bet pārējie varoņi uz viņa fona izskatās niecīgi.

Vēl ļoti interesants ir fakts, ka šīs pašas filmas režisors 2020. gadā plāno izlaist filmu par divu slavenāko zvēru kauju – Godzilla pret King Kongu. Vai šīs baumas ir taisnība, redzēsim pēc pāris gadiem.

Jaunā filma ar Tomu Hidlestonu (Tom Hiddleston) un Brī Lārsoni (Brie Larson) galvenajās lomās uz lielajiem ekrāniem nonāks 2017. gada martā, taču pagaidām varam padalīties ar iespaidīgo filmas treileri:

Saistītās tēmas: filmaKongsTreileris

youtube icon
Abonēt youtube